HOROSCOP 3 septembrie 2021. Zodiile, în situaţii fără ieşire. Nu ştiu încotro să o ia

Înainte să treacă în Leu, Luna din Rac face o opoziţie la Pluto retrograd din Capricorn. Din această cauză, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea găsi în situaţii fără ieşire.

19292 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 septembrie 2021. Zodiile, în situaţii fără ieşire. Nu ştiu încotro să o ia

HOROSCOP 3 septembrie 2021. Zodiile, în situaţii fără ieşire. Nu ştiu încotro să o ia

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Berbec

Viaţa profesională şi cea de familie te solicită foarte mult astăzi, iar dacă nu-ţi ordonezi foarte bine programul, s-ar putea să nu reuşeşti să le faci pe toate. Aşadar, nu încape loc de procrastinare dacă vrei să te achiţi de responsabilităţile care îţi revin pe ambele planuri. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că momentele cu cei dragi îţi vor ocupa, cel mai probabil, orele de după programul de la serviciu. Aşadar, în prima jumătate a zilei, asigură-te că termini toate treburile de la locul de muncă.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Taur

Există riscul să se nască astăzi tensiuni între tine şi interlocutorii tăi. Acestea s-ar putea datora faptului că vedeţi diferit unele lucruri, că nu reuşiţi să comunicaţi corespunzător şi să vă ascultaţi unul pe celălalt până la capăt. Încearcă să preiei tu iniţiativa şi să vezi dacă poţi face ceva pentru a purta un dialog calm, care vă permite să ajungeţi la o concluzie. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa familiei, prilej bun să petreci timp cu cei dragi ori să te achiţi de îndatoririle care îţi revin în gospodărie. Apropiaţii se vor bucura de iniţiativă.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Gemeni

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu unele probleme de ordin financiar. Poate că vrei să faci unele achiziţii care nu figurează pe lista de cumpărături sau, din contră, îţi dai seama că nu poţi acoperi decât cu mari eforturi nevoi de bază. Încearcă să vezi ce anume din modul în care îţi gestionezi veniturile te-a adus în această situaţie şi încearcă să intervii la timp. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în casa comunicării, semn că după prânz, s-ar putea să ai unele discuţii importante cu cei dragi sau cu cineva de la locul de muncă.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Rac

Se conturează azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi. Nu se poate spune că aveţi idei diametral opuse în legătură cu chestiunile care se află acum pe agenda vostră comună, ci că mai degrabă experimentaţi incompatibilităţi de personalitate, care vă împiedică să vedeţi că viziunile voastre nu sunt atât de diferite. Încearcă să le spui că aveţi doar de pierdut dacă vă certaţi. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa banilor, semn că te-ai putea întâlni cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de-a investi.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Leu

Din câte se pare, s-ar putea să ai parte de o zi dificilă la serviciu. Poate că ai parte de un volum de muncă mai solicitant de care te-ai fi aşteptat, în sensul că apar urgenţe pe care nu le-ai luat în calcul. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre sarcini care le pun la încercare capacitatea de a face faţă stresului, care le testează experienţa şi capacitatea de a găsi soluţii în situaţii presante. După-amiază, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că a doua parte a zilei te găseşte revigorat(ă).

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Fecioară

Viaţa socială şi cea sentimentală te solicită la fel de mult ca planurile de viitor şi cele pe termen scurt. Este greu să te împarţi între aceste domenii de viaţă ori preocupări, dar dacă te concentrezi doar pe activităţile prioritare, pe acele persoane cu care nu ai reuşit să petreci prea mult timp în ultima vreme, vei reuşi să le faci pe toate, fără să-ţi fie atât de greu pe cât te-ai aşteptat. Spre orele amiezei, Luna poposeşte în casa subconştientului, prilej numai bun să te gândeşti ceva mai mult la echilibrul tău interior şi să te îngrijeşti de el.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Balanţă

Familia şi cariera sunt două dintre domenii care te preocupă astăzi foarte mult, iar aşteptările care se proiectează asupra ta sunt destul de mari. Încearcă să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de ele, ci să faci tot ce poţi cu timpul şi energia de care dispui. Cât eşti la serviciu, ocupă-te de urgenţe şi de activităţile cu prioritate, iar odată ajuns(ă) acasă, încearcă să nu treci cu vederea peste nevoie celor dragi, peste îndatoririle care-ţi revin în casă. După-amiază, Luna intră în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn bun să ieşi cu oameni care te inspiră.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Scorpion

S-ar putea ca interacţiunile tale cu ceilalţi să fie destul de tensionate. Poate că viziunile voastre nu sunt atât de diferite, dar faptul că nu aveţi răbdare unul cu celălalt, că nu vă ascultaţi suficient, îngreunează orice proces de a ajunge la o viziune similară, la un set de strategii cu care toată lumea este de acord. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să dai dovadă de mai mult randament pe sfârşitul programului de muncă decât la începutul său. Vei recupera orice progres neînregistrat.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Săgetător

Există unele subiecte de discuţie care sunt greu de abordat cu cei din jurul tău. Este posibil însă ca o bună bucată din luptă să se ducă în mintea ta, în sensul în care-ţi faci mai multe probleme decât ar fi cazul. Acest lucru nu înseamnă, însă, că ar trebui să te lansezi în ele fără un plan, mai ales dacă vrei să convingi în legătură cu un anumit punct de vedere. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, semn că după-amiaza ar putea veni cu unele revelaţii pe care le aşteptai de mult.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Capricorn

Din punct de vedere financiar, se arată o zi destul de dificilă la orizont. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre repercusiunile unor decizii financiare mai puţin inspirate care au fost luate acum ceva vreme, iar în cazul altora, de tentaţii care implică unele cheltuieli pe care nu şi le pot permite prea confortabil în perioada care urmează. În a doua parte a acestei zile, Luna progresează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii cu privire la colaborările tale.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Vărsător

S-ar putea manifesta astăzi destul de multe tensiuni între tine şi cei dragi. Poate că ele există de mai multă vreme, dar nu ai prea avut timp sau disponibilitate emoţională pentru a încerca să le soluţionezi la momentul potrivit. S-ar putea să te ajute în acest sens trecerea Lunii în casa relaţiilor din horoscopul tău general, care te ajută să laşi orgoliul la o parte şi să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai în comun cu cei de lângă tine. Încearcă să vezi dacă se află şi ei într-o stare care vă permite să discutaţi deschis şi calm.

HOROSCOP 3 septembrie 2021 - Peşti

La locul de muncă, s-ar putea ca socoteala pe care ţi-ai făcut-o de dinainte să nu se potrivească bine cu ce găseşti în dimineaţa aceasta la serviciu. În principiu, ar trebui să nu te confrunţi cu urgenţe, de exemplu, dar poate că ai de-a face cu complicaţii la nivelul sarcinilor de muncă pe care le ai deja. Încearcă să nu te sperii prea tare, pentru că vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit. Te ajută în acest sens şi Luna, care trece în casa muncii în a doua parte a zilei şi îţi accentuează nivelul de randament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici