HOROSCOP 30 aprilie. E greu de crezut ce li se întâmplă astăzi acestor zodii. Nici ele nu se aşteptau

34415 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 aprilie. E greu de crezut ce li se întâmplă astăzi acestor zodii. Nici ele nu se aşteptau

HOROSCOP 30 aprilie

În Vinerea Mare, Soarele face o conjuncţie cu Uranus în Taur, prilej cu care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte astăzi de o surpriză foarte mare. Astrele nu ne dau însă prea multe detalii, semn că rămâne de văzut dacă va fi vorba de ceva plăcut sau mai puţin plăcut.

HOROSCOP 30 aprilie - Berbec

Soarele şi Uranus formează astăzi o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indicaţie că astăzi s-ar putea să apară nişte surprize în plan financiar. Este greu de spus dacă este vorba de oportunităţi de suplumentare a veniturilor sau, invers, de cheltuieli la care nu te-ai gândit, pe care nu aveai cum să le anticipezi. În orice caz, se întâmplă ceva la care nu te-ai aşteptat şi care te poate ajuta să îţi dai seama ce schimbări trebuie să faci în atitudinea ta în raport cu banii. Încearcă să vezi ce trebuie ajutat pe termen lung.

HOROSCOP 30 aprilie - Taur

Soarele şi Uranus realizează azi un aspect de conjuncţie în chiar semnul naşterii tale, ceea ce poate face ca reacţiile tale să iasă din tiparul lor obişnuit. Te surprinde până şi pe tine modul în care răspunzi unor replici care îţi sunt adresate şi comportamentul de care dai dovadă în anumite situaţii. De regulă, eşti o persoană liniştită, previzibilă chiar, dar atunci când ceva te enervează (ceea ce nu se întâmplă foarte uşor), taxezi imediat atitudinile pe care le consideri nepotrivite. Pe de altă parte, dai dovadă şi de mai multă spontaneitate, ceea ce poate avea un efect bun astăzi.

HOROSCOP 30 aprilie - Gemeni

Soarele şi Uranus aderă astăzi la un aspect de conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că ceva din trecut revine, ca din senin, în peisajul actual. Poate fi vorba despre o persoană, o situaţie sau de un comportament mai vechi de care credeai că ai scăpat. Sau poate că se întâmplă că scapi de ceva care te-a bântuit o lungă perioadă de timp, de care nu credeai că te vei lepăda prea curând. Priveşti însă partea bună a lucrurilor: astfel de situaţii îţi semnalează că trebuie să te gândeşti la viitor, la visurile tale.

HOROSCOP 30 aprilie - Rac

Soarele şi Uranus se întâlnesc astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Această configuraţie ar putea semna faptul că întâlneşti o persoană care schimbă ceva la perspectiva ta cu privire la ziua de mâine. Sau poate că îţi dă sfaturi în legătură cu nişte idei pe care intenţionezi să le transformi în realitate în perioada viitoare. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o persoană specială care intră în viaţa lor, care le împărtăşeşte viziunile şi idealurile, de la care au multe lucruri de învăţat.

HOROSCOP 30 aprilie - Leu

Soarele şi Uranus îşi dau astăzi mâna în casa carierei din horoscopul tău general, semn că se schimbă ceva în plan profesional, în relaţia ta cu superiorii sau în ceea ce priveşte statutul tău la locul de muncă. Toate privirile sunt aţintite asupra ta şi reacţiile îţi sunt urmărite, deci încearcă să dai dovadă de profesionalism şi seriozitate. Există cineva care crede în tine şi care este dispus să te susţină în ascensiunea la serviciu. Ar putea fi vorba despre un proiect important pe care vrea să ţi-l propună ori despre mai multe atribuţii, care se vor traduce printr-o mărire.

HOROSCOP 30 aprilie - Fecioară

Soarele şi Uranus se întâlnesc astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre un moment de revelaţie, despre o idee care le schimbă cu totul perspectiva. Poate fi vorba de un sfat din partea cuiva drag de departe, cu mai multă experienţă de viaţă, poate chiar de o altă religie şi/ sau naţionalitate. Alţii(tele) pot descoperi o chichiţă care face mai expeditiv un proces birocratic care durează deja de mult timp. Ori poate că reuşesc să facă o călătorie îndelung amânată.

HOROSCOP 30 aprilie - Balanţă

Soarele şi Uranus realizează azi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea schimba ceva în relaţia de cuplu sau în cadrul unor colaborări cu privire la modul în care vă gestionaţi resursele de care dispuneţi la comun. În cel mai puţin bun caz, s-ar putea să fie vorba de nişte investiţii pentru care nu ţi s-a cerut părerea, care poate au condus la pagube ori la câştiguri care nu au amortizat cheltuiala. În cel mai fericit caz, s-a dereglat puţin raportul de forţe din cauza banilor, dar nu iremediabil.

HOROSCOP 30 aprilie - Scorpion

Soarele şi Uranus îşi dau astăzi întâlnire în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, deci aşteaptă-te la surprize în viaţa de cuplu sau în cadrul unor colaborări din care faci parte. Este greu de spus dacă ele te vor bucura sau nu, dar în orice caz, este clar că se va schimba ceva în dinamica acestor relaţii. Poate fi vorba despre nişte atitudini care se ajustează, viziuni sau strategii, semn că se maturizează şi evoluează. Trebuie să rămâi însă stăpân(ă) pe poziţe, astfel încât să nu deraieze lucrurile, să nu scape de sub control că n-ai intervenit la timp.

HOROSCOP 30 aprilie - Săgetător

Soarele şi Uranus se întâlnesc astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai parte astăzi de nişte surprize la serviciu. Este greu însă de spus dacă va fi vorba de surprize plăcute sau de nişte situaţii nu prea plăcute, care necesită măsuri de urgenţă şi un consum de energie mai mare decât de obicei. În orice caz, este clar că socoteala de acasă nu se va potrivi prea mult cu cea din târg. Aşadar, este important să dai dovadă de flexibilitate şi să nu laşi lucrurile să se agraveze mai mult.

HOROSCOP 30 aprilie - Capricorn

Soarele şi Uranus îşi dau întâlnire astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care nu vei avea timp să te plictiseşti în compania celor dragi. Se întâmplă lucruri între tine şi ei, iar dinamica dintre voi este într-o continuă schimbare. Uneori, s-ar putea să ai senzaţia că lucrurile ar putea scăpa de sub control, că nu mai ai la fel de multă influenţă asupra lucrurilor care se întâmplă pe acest plan. Pe de altă parte, însă, ştii că vă face bine să mai lucraţi la nişte comportamente, la atitudinile unuia în raport cu celălalt.

HOROSCOP 30 aprilie - Vărsător

Soarele şi Uranus realizează astăzi o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate aduce schimbări în atmosfera din planul domestic. Inerţia care făcuse până mai ieri lucrurile să se mişte în acest sector este înlocuită de evenimente care te obligă să iei atitudine, să colaborezi cu apropiaţii pentru a găsi cea mai bună soluţie la situaţiile cu care vă confruntaţi. Aşadar, ar putea apărea şi evenimente mai puţin plăcute, dar la finalul zilei, îţi vor arăta că formezi o echipă mai puternică decât te-ai fi aşteptat cu cei dragi. Nu lăsaţi orgoliile să devină un obstacol.

HOROSCOP 30 aprilie - Peşti

Soarele şi Uranus se implică astăzi într-un aspect de conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce poate avea un efect destul de important asupra modului în care te afişezi în raport cu ceilalţi. S-ar putea, de exemplu, să dai dovadă de mai multă asertivitate, dar în acelaşi timp, există şi un risc mai mare de faux pas-uri, de a spune sau de a face lucruri care nu se cad în relaţie cu anumite persoane din anturajul tău cu care ai vrea să construieşti o relaţie. Încearcă, aşadar, să analizezi audienţa înainte să faci ceva ieşit din comun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici