HOROSCOP 30 decembrie 2021. Situaţii critice care stau să erupă. Patru zodii sunt în pericol

Astăzi se formează o conjuncţie între Mercur şi Pluto în Capricorn, indiciu de situaţii care stau să erupă în cazul zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

4071 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 decembrie 2021. Situaţii critice care stau să erupă. Patru zodii sunt în pericol

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Berbec  

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto din casa carierei a horoscopului tău general semnalează faptul că eşti în relaţii destul de bine cu superiorii, cu toate că s-ar putea să fi apărut unele tensiuni între voi în ultima vreme. Este drept că mai trebuie să lucrezi înainte ca situaţia să se stabilizeze durabil între voi, dar eşti pe drumul cel bun dacă încerci să profiţi de contextul astral al acestei zile. De asemenea, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să primească azi oportunitatea de a ieşi în evidenţă în comunitatea în care trăiesc, cel mai probabil graţie unei persoane sus-puse.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 -  Taur 

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto are loc în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă există unele probleme birocratice pe care le vrei rezolvate înainte de intrarea în noul anul, ziua de azi este cea mai bună în care să faci un drum până la ghişeul necesar. Nativii(ele) aflaţi(te) în conediu se bucură de condiţii şi de o vreme aşa cum au plănuit. În cazul altora, se arată o vizită de la persoane dragi de departe sau reîntâlnirea cu partenerul aflat la distanţă. Indiferent de situaţie, ai mult de învăţat din toate aceste experienţe.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Gemeni  

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se anunţă o zi bună pentru a discuta cu partenerul de viaţă şi/ sau cei care lucrezi despre investiţiile pe care vreţi să le faceţi pe final de an sau în prima parte a anului viitor. De asemenea, dacă s-au manifestat de curând comportamente nu tocmai sănătoase între voi, acum este momentul să vorbiţi despre ele şi să reglaţi la loc eventualele raporturi de forţe inegale. În caz contrar, le veţi lua cu voi şi în anul care urmează.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Rac 

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se realizează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi. Păreţi să aveţi aceeaşi imagine despre ceea ce vreţi să faceţi în viitor, în anul care vine, iar experienţele prin care aţi trecut în ultima vreme v-au ajutat să vă apropiaţi mai mult şi să faceţi progrese în legătură cu proiectele comune. Au mai rămas încă aspecte la care trebuie să lucraţi, dar sunteţi conştienţi de ele, ceea ce vă face treaba mult mai uşoară.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Leu  

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să faci încă o sforţare şi să termini astăzi ultimele treburi restante la locul de muncă. În felul acesta, nu vei intra în noul an cu sarcini rămase în coadă de peşte. În plus, te ajută în acest sens şi faptul că reuşeşti să comunici mai bine cu colegii de la serviciu, că le poţi cere ajutorul dacă ai nevoie. Pe de altă parte, nu uita să te odihneşti pentru că ai nevoie de multă energie pentru petrecerea între ani.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 -  Fecioară

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce face ca momentele petrecute cu partenerul de viaţă şi cu cei mici să fie o sărbătoare în sine. Energia lor are un efect benefic asupra ta, căci îţi întreţine o stare bună de spirit, care pare să impregneze totul în jurul tău, până şi atitudinea pe care o ai la serviciu. De asemenea, s-ar putea să găseşti suficient timp astăzi să te ocupi şi de pasiunile tale, lucruri cu atât mai plăcut cu cât nu ai prea avut timp de ele.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Balanţă

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto ocupă casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri astăzi de momente frumoase, de calitate alături de cei dragi. În plus, s-ar putea să găsiţi disponibilitatea de a face front comun împotriva unor situaţii apărute în plan casnic sau care vizează pregătirile pentru trecerea dintre ani. De asemenea, este un moment bun pentru discuţii deschise, tranşante cu acele persoane din familie cu care nu te-ai înţeles prea bine în ultima perioadă şi cu care ai vrea să faci pace până vinerea aceasta, pentru ca 2022 să vă surprindă în relaţii bune.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Scorpion  

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că reuşeşti să comunici uşor cu toţi cei din jurul tău. Ştii exact ce şi când să spui pentru a-i atrage de partea ta şi pentru a-ţi face opinia ascultată. În plus, este o zi favorabilă pentru negocieri cu privire la contracte care vor începe anul viitor sau pentru întrevederi cu persoane cu care speri să colaborezi în 2022. Nu ar fi rău nici să îţi faci timp pentru o scurtă întâlnire cu o persoană apropiată, cu un prieten drag din copilărie.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Săgetător  

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se formează în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea indica faptul că te întâlneşti astăzi cu o oportunitate importantă de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare prin investiţii a unor economii pe care le-ai făcut în acest an sau în perioada sărbătorilor. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de un comision într-un domeniu cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar din când în când, iar în altele, de un proiect în sectorul lor principal de activitate sau chiar la locul de muncă, la propunerea unuia dintre şefii lor.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Capricorn 

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se realizează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te trezeşti cu o stare de spirit de invidiat sau, dacă nu, vei ajunge la ea prin intermediul întâmplărilor tale de astăzi. Fie că îţi dai seama, fie că nu, multe din evenimentele acestei zile contemplă la buna ta dispoziţie, la mai mult optimism cu privire la viitor. Nici nu este de mirare aşadar dacă toate persoanele par să roiască în jurul tău. Emani în jurul tău o putere de atracţie căreia nu îi poate rezista nimeni şi care te poate ajuta pe viitor.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Vărsător

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto ocupă casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ziua de azi te surprinde într-o stare de spirit destul de contemplativă, care nu îţi este foarte familiară. Profită de această oportunitate pentru a te uita în interior şi a face un bilanţ al experienţelor pe care le-ai procesat cu succes în anul care stă să se încheie. În felul acesta, te vei transpune în tiparul de gândire potrivit pentru a te ocupa de alte chestiuni mai diferite în 2022, astfel încât traseul evolutiv pe care te-ai poziţionat să continue în aceeaşi direcţie pozitivă.

HOROSCOP 30 decembrie 2021 - Peşti

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto se realizează în casa proiectelor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că apropierea trecerii dintre ani coincide, în cazul tău, cu un bilanţ în ceea ce priveşte lucrurile pe care le-ai realizat în 2021 şi cele pe care vrei să le transpui în practică în 2022. Este posibil ca, pe drum, să fi pierdut unele persoane pe care le credeai permanente în viaţa ta, dar dacă priveşti partea bună a lucrurilor, vei vedea că ai câştigat alţi parteneri valoroşi de drum, care te inspiră prin idealurile şi viziunile pe care le au.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici