HOROSCOP 30 martie. Aceste zodii riscă o mare decepţie. Nu se aşteptau la o asemenea lovitură

Mercur, aflat în cădere şi exil în Peşti, aderă azi la o conjuncţie cu Neptun, ceea ce face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) să fie pasibile de o mare dezamăgire. Vina însă s-ar putea să le aparţină.

24830 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 martie. Aceste zodii riscă o mare decepţie. Nu se aşteptau la o asemenea lovitură

HOROSCOP 30 martie

HOROSCOP 30 martie - Berbec

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Neptun în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate crea un risc de situaţii derutante, care îţi induc multă confuzie. Aşadar, ar fi o idee bună să ceri lămuriri şi să oferi explicaţii suplimentare pe parcursul acestei zile, astfel încât să nu se ajungă la situaţii pe care le puteai evita, la declaraţii pe care ajungi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de situaţii în care vocea interioară devine greu de ignorat, ceea ce le poate scăpa dintr-un mare pericol.

HOROSCOP 30 martie - Taur

Mercur şi Neptun se întâlnesc astăzi în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor din horoscopul tău solar, ceea ce îţi poate induce o stare de idealism destul de păguboasă. S-ar putea să crezi în unii oameni mai mult decât ar trebui, decât ţi-au arătat că te poţi baza pe sprijinul ori sfatul lor. Sau poate că îţi pui speranţe prea mari într-o idee care nu se poate materializa, cel puţin nu în circumstanţele de faţă. Dacă cineva încearcă să îţi arate acest lucru, bine ar fi să nu treci cu vederea cele revelate.

HOROSCOP 30 martie - Gemeni

Mercur şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce poate face să te intersectezi cu nişte oportunităţi în plan profesional, fie legate de o promovare, fie de modul în care eşti perceput(ă) în compania în care activezi sau în domeniul tău de activitate. Analizează-le însă cu multă atenţie, căci există riscul să conducă la mai multe probleme decât beneficii. Este important să mergi pe drumul lung, cu progrese mici dar continue, decât să o apuci pe o scurtătură despre care nu ştii unde anume te va duce de fapt. Doar aşa construieşti durabil.

HOROSCOP 30 martie - Rac

Mercur şi Neptun intră azi într-un aspect de conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi birocraţiei din horoscopul tău solar. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de o confuzie cu privire la un proces de obţinere a unei autorizaţii sau a unei aprobări. Sau poate că ţi-ai pus speranţa într-o deplasare pentru care nu ai undă verde sau nu se dovedeşte ce ai aşteptat. Nici anumite cursuri la care participi nu par să îţi ofere iluminarea de care ai nevoie. Este clar că trebuie să dai dovadă de raţiune, să nu te păcăleşti singur(ă).

HOROSCOP 30 martie - Leu

Mercur şi Neptun formează astăzi un aspect de conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate face să apară neînţelegeri şi confuzii cu privire la finanţe în relaţia de cuplu sau în cadrul unui parteneriat. Dacă urmăriţi să faceţi nişte investiţii împreună ori să extindeţi un proiect, poate că nu este o idee prea bună să discutaţi astfel de planuri astăzi. S-ar putea să nu se ajungă la nicio strategie comună, cel mai probabil din cauza unor idei care nu sunt comunicate în cel mai bun mod. Revin-o asupra lor în zilele care urmează.

HOROSCOP 30 martie - Fecioară

Mercur şi Neptun aderă astăzi la o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar. Efectul lui va fi acela de a îngreuna comunicarea cu cei dragi, sub impresia că unele lucruri se înţeleg şi fără să fie verbalizate, că este suficient să se trimită semnale pentru a transmite o idee. În felul acesta, însă, riscă să se agraveze nişte circumstanţe problematice deja existente, să se creeze aşteptări care vor fi înşelate în necunoştinţă de cauză. Din acest motiv, este important să te arăţi disponibil(ă) să porţi discuţii deschise, transparente pe temele de interes maxim pentru voi în această perioadă.

HOROSCOP 30 martie - Balanţă

Mercur şi Neptun intră azi într-o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. În cazul unor nativi(e), acest lucru poate conduce la tensiuni în raport cu colegii de muncă, datorate cel mai probabil unor probleme de comunicare generate de discuţii în care se ascund lucruri ori de faptul că nu lucraţi în acelaşi birou în această perioadă. În ceea ce îi priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o stare ciudată, care indică faptul că se întâmplă ceva nu tocmai bun în privinţa sănătăţii tale. Ţine-te sub control în zilele care urmează.

HOROSCOP 30 martie - Scorpion

Mercur şi Neptun se întâlnesc astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Acest aspect îţi poate oferi impresia eronată că persoana iubită şi/ sau cei mici înţeleg anumite lucruri fără să le explici sau fără să le verbalizezi, dar vei vedea că n-a fost tocmai o idee bună să te bazezi pe acest lucru. S-ar putea totuşi să mai poţi face ceva în această privinţă, să aplanezi nişte tensiuni dacă preiei iniţiativa dialogului şi le creezi celor dragi sentimentul că se pot deschide în faţa ta. În felul acesta, s-ar putea să evitaţi un conflict aprins.

HOROSCOP 30 martie - Săgetător

Mercur şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate face atmosfera din acest sector de viaţă să fie atipică, deloc uşor de dibuit. Din acest motiv, tendinţa ta s-ar putea să fie aceea de a nu agita prea mult apele, când ar fi mai bine să vorbeşti despre elefantul din cameră. Dacă perpetuezi aparenţa că totul este bine, s-ar putea să faci mai mult rău decât bine. În plus, ai putea fi surprins(ă) plăcut de faptul că cei dragi aşteptau şi ei momentul cel mai bun în care să vorbiţi pe şleau.

HOROSCOP 30 martie - Capricorn

Mercur şi Neptun îşi dau mâna azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce, în anumite privinţe, îţi cade bine, iar în altele îţi poate genera unele probleme. De exemplu, s-ar putea să constaţi că eşti mai empatic(ă) şi intuieşti mai bine ce încearcă să îţi transmită printre rânduri interlocutorul. Pe de altă parte, îţi găseşti mai greu forţa de a da dovadă de asertivitate, ceea ce face din această zi una în care nu se recomandă să desfăşori negocieri. S-ar putea să cedezi în faţa unei oferte sau a unei oferte care nu îţi este deloc avantajoasă.

HOROSCOP 30 martie - Vărsător

Mercur şi Neptun aderă astăzi la o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că ai putea primi ponturi sau informaţii cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima perioadă. S-ar putea totuşi ca nu toate să fie realizabile, reale sau chiar sigure din punct de vedere financiar. Aşadar, este important să nu te laşi dus(ă) de val, să nu te bazezi pe promisiuni. Dacă nu ştii cum să procedezi, ai putea cere o a doua părere înainte să-ţi asumi unele riscuri.

HOROSCOP 30 martie - Peşti

Mercur şi Neptun se întâlnesc azi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma, dar te face mai sensibil(ă) la părerea celorlalţi. Aşadar, te preocupă astăzi să creezi o impresie bună, să le faci pe plac celor de lângă tine, motiv pentru care ţi-e greu să dai dovadă de autenticitate. În primă fază, s-ar putea să nu vezi cum acest lucru riscă să-ţi creeze probleme, dar pe termen lung, s-ar putea ca unele relaţii să sufere din această cauză. Ori să te alegi cu dezavantaje la care poate nici nu te-ai gândit până la momentul zero.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici