HOROSCOP 31 august 2021. O zi încărcată, cu riscuri de tot soiul. Patru zodii au parte şi de eşecuri

Luna din Gemeni face azi două aspecte armonioase de trigon cu Venus din Balanţă şi Jupiter retrograd din Vărsător, respectiv două configuraţii tensionate de careu cu Marte din Fecioară şi Neptun retrograd din Vărsător. Altfel spus, formează o Piramidă pe semne de Aer şi un careu în T. Din acest motiv, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) au parte de o zi cu oportunităţi, dar şi cu eşecuri, unele mai uşor de evitat decât altele.

19859 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 august 2021. O zi încărcată, cu riscuri de tot soiul. Patru zodii au parte şi de eşecuri

HOROSCOP 31 august 2021. O zi încărcată, cu riscuri de tot soiul. Patru zodii au parte şi de eşecuri

HOROSCOP 31 august 2021 - Berbec

Se arată o zi oarecum haotică la orizont. Există unele persoane cu care te înţelegi foarte bine, cu care poţi discuta aproape orice fără să intervină orgoliul între voi şi fără să se ajungă la tensiuni, dar cu altele nu reuşeşti nicicum să te racordezi la aceeaşi frecvenţă. Şansele sunt mari ca acestea din urmă să fie colegii tăi de serviciu, care în loc să te ajute să-ţi faci treaba, te încurcă mai mult şi te fac să te îndoieşti de abilităţile tale. Dacă activităţile tale de serviciu nu presupun să colaboraţi îndeaproape, mai bine te ocupi de ele singur(ă).

HOROSCOP 31 august 2021 - Taur

Din punct de vedere financiar, te aşteaptă o zi plină de suişuri şi coborâşuri. Pe de-o parte, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi financiare importante ori poate că ţi se recompensează unele activităţi prestante în trecut. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să fii tentat(ă) să investeşti în unele produse de lux, pentru tine sau pentru cei dragi ori să investeşti într-un proiect, al tău sau al unor apropiaţi, fără să cântăreşti prea atent riscurile la care te expui. Aşadar, la finalul zilei, bugetul tău s-ar putea să nu aibă prea mult de câştigat, să nu simţi diferenţa.

HOROSCOP 31 august 2021 - Gemeni

Pari a fi într-o stare bună de spirit în cursul acestei zile, dar acest lucru nu garantează că lucrurile vor evolua la fel de bine şi în raport cu ceilalţi. Mai exact, s-ar putea să se contureze tensiuni în relaţie cu superiorii şi cu unii membri ai familiei, lucru care ar trebui să te pună pe gânduri, dat fiind că tu eşti numitorul comun pe ambele planuri. Poate că ai tendinţa să nu le dai prea multă atenţie ori încerci să-ţi impui punctul de vedere într-un mod care întrece nişte limite. Trebuie să te autoanalizezi, să vezi ce se întâmplă.

HOROSCOP 31 august 2021 - Rac

Astrele te ajută astăzi să te racordezi mai uşor la vocea ta interioară, să observi lucruri pe care altădată le treceai cu vedere şi care astăzi îţi pot oferi indicii importante cu privire la modul în care ai putea să gestionezi unele situaţii problematice din prezent. Pe de altă parte, însă, o astfel de stare de spirit te face mai predispus(ă) la stări de apatie sau chiar de melancolie, care riscă să afecteze destul de puternic modul în care gândeşti şi comunici cu cei din jur. Încearcă să eviţi o astfel de evoluţie, înconjurându-te de oameni care îţi ridică vibraţia.

HOROSCOP 31 august 2021 - Leu

Comunici astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact şi simţi că ceilalţi au intenţii bune în ceea ce te priveşte. În privinţa unora dintre aceste persoane nu te înşeli prea tare, dar în raport cu alţii, ţi-ar prinde bine să fii prudent(ă). Dacă primeşti unele sfaturi din partea lor, trece-le prin filtrul raţiunii, mai ales dacă implică unele investiţii. S-ar putea să te expui la unele riscuri destul de mari, pe care nu le conştientizezi momentan. De regulă, dacă ceva pare prea frumos să fie real, de cele mai multe ori este periculos şi-ţi poate aduce dezamăgiri.

HOROSCOP 31 august 2021 - Fecioară

Eşti pe o traiectorie ascendentă pe plan profesional şi financiar. În cazul unor nativi(e) ai(le) zodiei, acest lucru începe să se facă simţit deja, să se vadă o diferenţă în ceea ce priveşte modul în care sunt percepuţi(te) la birou şi legat de bugetul de care dispun. În privinţa altora, rezultatele se mai lasă aşteptate, dar nu pentru prea multă vreme. Pe de altă parte, însă, există şi probleme la serviciu, generate, foarte probabil, de un raport de forţe dezechilibrat, care te pune în dezavantaj. Sau poate că nu îţi mai rămâne timp de petrecut cu partenerul şi apar disensiuni.

HOROSCOP 31 august 2021 - Balanţă

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, dar s-ar putea ca unele probleme de la serviciu să-ţi afecteze foarte serios dispoziţia. Cel mai probabil, s-ar putea să fie vorba despre o situaţie în care nu îţi este foarte clar cum ar trebui să acţionezi, care te face să te îndoieşti de experienţa ta şi de abilitatea de a rezolva probleme pe care credeai că le poţi gestiona cu uşurinţă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o intuiţie greşită, determinată de o prea mare încredere în forţele proprii. Încearcă să vezi care este zona ta de risc.

HOROSCOP 31 august 2021 - Scorpion

Contextul astral de astăzi te sensibilizează în raport cu multe lucruri care nu te afectează prea mult, de regulă. De asemenea, este posibil să te confrunţi cu situaţii în care îţi este greu să spui ce este bine pentru tine şi ce nu, căci nu toate lucrurile pe care ţi le doreşti îţi fac bine. Pe un fundal ca acesta, este foarte uşor să se profite de bunătatea ta, să faci sacrificii prea mari pentru ca unele conjuncturi sau persoane să persiste în viaţa ta, chiar dacă nu îşi fac bine. Analizează-le la rece şi renunţă dacă nu-şi fac bine.

HOROSCOP 31 august 2021 - Săgetător

Te înţelegi foarte bine cu cei din jurul tău, dar există unele zone de conflict în raport cu ceilalţi. S-ar putea, de exemplu, să nu comunici tocmai bine cu unele persoane de la serviciu şi din familie, dar acest lucru nu ţi se datorează în totalitate. Iniţiativele tale de a stabili un dialog cu ei nu au condus întotdeauna la discuţiile la care sperai, iar unele probleme de fond riscă astăzi să iasă la suprafaţă. Încearcă să vezi ce poţi face acum pentru a calma atmosfera şi a pregăti terenul pentru o eventuală clarificare a acestor situaţii, cât de curând.

HOROSCOP 31 august 2021 - Capricorn

În plan profesional, ai parte astăzi de o zi oscilantă, căci pendulezi între momente de randament, în care termini în timp record unele treburi care ţi-au fost alocate astăzi şi situaţii în care te împotmoleşti, în care începi să-ţi faci griji cu privire la abilitatea ta de a rezolva problemele cu care te confrunţi la serviciu. Încearcă să vezi care sunt obstacolele cu care te confrunţi; dacă este vorba de lipsă de experienţă, încearcă să le soliciţi colegilor mai experientaţi unele sfaturi, iar dacă stresul te împiedică să te concentrezi, încearcă să te calmezi şi să acţionezi organizat, fără grabă.

HOROSCOP 31 august 2021 - Vărsător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o formă foarte bună astăzi, iar toate lucrurile par să meargă în favoarea lor. Pe de altă parte, însă, există şi situaţii în care ar fi bine să nu cedezi în faţa tentaţiilor, care riscă să te coste scump, atât la propriu, cât şi la figurat. Alţi(te) nativi(e) ai(le) zodiei s-ar putea confrunta cu situaţii în care au tendinţa să dea dovadă de posesivitate în raport cu ceilalţi sau să le impună standarde greu de atins. Acest lucru denotă că mai trebuie să lucrezi la tine, deşi crezi că nu-i cazul.

HOROSCOP 31 august 2021 - Peşti

Ai o stare relativ bună de spirit astăzi, dar există şi o tendinţă către melancolie, căreia-i este greu să îi rezişti, mai ales că acasă ai parte de o atmosferă tensionată. Tu şi partenerul nu păreţi a fi de acord cu privire la modul în care ar trebui abordate unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ, iar rezultatul este acela că rişti să cazi într-o pasă proastă şi să-ţi fie şi mai greu să găseşti o soluţie pentru situaţiile cu care te confrunţi. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce aveţi în comun, tu şi partenerul, în aceste privinţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici