HOROSCOP 4 AUGUST. Berbecii şi Capricornii, la un pas de o decizie greşită. Vezi care pot fi urmările

Chiar dacă se formează abia pe seară, aspectul astral cel mai important al acestei zile, cel tensionat de careu al lui Marte din Berbec cu Jupiter retrograd din Capricorn, se face simţit încă de dimineaţă. Pe fondul acestuia, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se grăbesc să acţioneze când totul le dă de înţeles că ar trebui să mai aştepte.

24094 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 AUGUST. Berbecii şi Capricornii, la un pas de o decizie greşită. Vezi care pot fi urmările

HOROSCOP 4 AUGUST. Berbecii şi Capricornii, la un pas de o decizie greşită. Vezi care pot fi urmările

 

Berbec

A doua zi a acestei săptămâni riscă să îţi aducă unele probleme cu autoritatea, fie cu superiorii sau alte figuri ale căror aşteptări trebuie să le îndeplineşti, fie cu responsabilităţile care îţi revin la serviciu. Tendinţa ta poate fi aceea de a nu da dovadă de prea multă consecvenţă în ceea ce faci şi nici nu te conformezi prea uşor unor cerinţe pe care le consideri absurde sau sub abilităţile tale reale. Din acest motiv, s-ar putea să apară tensiuni în raport cu şefii, iar un rol hotărâtor în această situaţie îl are faptul că refuzi să faci anumite lucruri.

Taur 

S-ar putea ca astăzi să nu fii într-o dispoziţie prea bună. Unele amintiri, lucruri sau persoane pe care credeai că le-ai lăsat în trecut se întorc astăzi în prezent într-un mod neaşteptat, care riscă să interfereze cu planurile tale pentru această perioadă. Dar dacă faci abstracţie de nemulţumirea stârnită de acest eveniment, vei observa că el are un rost, că încearcă să te înveţe ceva despre tine şi despre modul în care priveşte viaţa sau pe ceilalţi din jur. După ce te-ai mai liniştit, caută să vezi care este lecţia astrelor pentru tine şi aplic-o în viitorul cât mai apropiat.

Gemeni

Unele planuri, proiecte sau relaţii ar putea fi afectate astăzi de schimbări abrupte, pe care nu prea aveai cum să le intuieşti mai din timp. S-ar putea chiar să fii pus(ă) în situaţia de a lua o decizie categorică, de la care nu te mai poţi întoarce foarte uşor. Gândeşte-te dacă nu cumva aceasta era o întâmplare inevitabilă, un moment de cotitură pe care l-ai tot amânat până nu s-a mai putut. Fie că l-ai evitat deliberat sau nu te aşteptai să apară, indicat ar fi să nu mai laşi timpul să treacă pe lângă tine. Pregăteşte-te de noi începuturi.

Rac 

Dacă eşti lider de echipă la serviciu sau şefii dau semne că te-ar favoriza, aşteaptă-te ca tovarăşii de la serviciu să nu stea cu mâna în sân. De asemenea, dacă eşti implicat(ă) într-un proiect comun sau într-o colaborare cu alte persoane, încearcă să nu dai dovadă de tendinţe autoritare, căci din nou rişti să îţi atragi reproşuri şi animozităţi. În cazul altor nativi(e), cariera lor sau a partenerului se poate interpune între ei/le şi persoana iubită. Comportamentele de la serviciu, mai ales când sunt mai aspre, ar trebui lăsate-n întregime la pragul casei după programul de la locul de muncă.

Leu 

La serviciu se prefigurează astăzi o zi dificilă, cu multe provocări. S-ar putea ca unele termene-limită să se reducă ori să crească nivelul de dificultate al sarcinilor de care te ocupi pe fondul unor circumstanţe care nu depind de tine. În orice caz, trebuie să depui mai multe eforturi decât de obicei pentru a face faţă testelor la care eşti supus(ă) la serviciu. Mai mult ca sigur nu este vorba de ceva deliberat din partea unei alte persoane, dar te poţi folosi de această situaţie pentru a demonstra că poţi mai mult. Vei surprinde plăcut şi îţi vei atrage beneficii.

Fecioară 

Aspectele astrale la care aderă astăzi astrele pot produce o atmosferă tensionată în planul vieţii de cuplu sau în raport cu copiii. Este greu de spus exact ce anume vă aduce în acest punct, dar cert este că te nemulţumesc unele lucruri destul de mult la cei dragi. În fond, s-ar putea să fie vorba de o problemă de încredere la mijloc ori de o altă problemă relaţională de care nu v-aţi ocupat la timp. Nu da şansa bombei să explodeze, ci încearcă să o dezamorsezi la timp propunând un dialog pe marginea subiectelor care te supără. Invită la onestitate.

Balanţă 

Nici pentru tine nu se întrevede o zi bună în plan sentimental. Este posibil, de exemplu, ca o chestiune din gospodărie, legată de familie sau poate de un teren sau o prioritate să conducă la o atmosferă încărcată între tine şi partener. Iar dacă mai sunt şi alţi membri ai familiei direct sau indirect implicaţi, este posibil ca starea de tensiune să se extindă şi mai mult. Recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a evita să dai curs conflictelor. Nu arunca gaz pe foc, ci caută să lansezi oportunităţi de a discuta pe un ton calm despre aceste lucruri.

Scorpion 

n plan profesional, te aşteaptă o zi cu totul ciudată azi. De exemplu, ai putea întâmpina probleme de comunicare cu colegii de muncă; acestea survin în urma unor diferenţe de viziune sau din cauza unor defecţiuni tehnice. Fie că lucrezi de acasă ori de la birou, aparatura şi programele tind să dea rateuri şi să îţi pună în pericol progresul pe care le-ai realizat astăzi în privinţa unor proiecte extrem de importante. În contexte ca acestea, nu trebuie să laşi lucrurile la voia întâmplării - salvează des ce lucrezi şi asigură-te că ai telefonul mereu la tine, în caz de ceva.

Săgetător 

Obiceiurile tale de consum trebuie ţinute bine în şa astăzi. Tentaţiile te urmăresc la tot pasul şi în plus de asta, slăbiciunea ta pentru cei dragi depăşeşte azi cotele obişnuite. Asta înseamnă că îţi vine greu să le refuzi lucruri, ceea ce te expune altui risc de a cheltui mai mult decât ar fi cazul. Nu trebuie să te sustragi cu totul de la mici răsfăţuri personale sau cadouri pentru cei dragi, dar încearcă să nu întreci măsura. Impune-ţi o limită, fă-ţi cardul uitat acasă sau apelează la alte metode de a te respecta un prag clar în privinţa finanţelor.

Capricorn

În raport cu familia, dar mai ales cu apropiaţii de o vârstă mai înaintată, s-ar putea să experimentezi astăzi tensiuni. La fel de posibil este ca problemele să apară în raport cu unele rude mai apropiate ca vârstă, dar cu care nu rezonezi cu privire la anumite principii sau viziuni la care ţii destul de mult. Pe fondul unui factor perturbator miniscul din familie sau gospodărie, s-ar putea manifesta astăzi frustrări despre care nu ştiai că le-ai adunat şi pe care nu te-ai fi aşteptat să le vezi la apropiaţi. Trebuie să înveţi ceva de pe urma acestei situaţii încordate.

Vărsător

Fără să îţi dai seama, ai putea lăsa astăzi trecutul să îţi influenţeze prezentul. S-ar putea, de exemplu, să te raportezi la situaţii mai vechi atunci când iei decizii în privinţa unor circumstanţe prezente asemănătoare. Din dorinţa de a nu repeta anumite greşeli, ai putea rata astfel oportunităţi importante, cu care nu te vei mai întâlni prea curând. Nu te baza exclusiv pe ceea ce ai întâlnit până acum, pe informaţii neoficiale sau pe bârfe. Aceasta este una din acele zile în care trebuie să vezi ca să crezi, deci dă dovadă de curaj şi scapă de frica de necunoscut.

Peşti 

Aceasta nu este o zi în care să faci investiţii în planuri pe termen lung ori proiecte individuale sau de grup sau să soliciţi ori să acorzi împrumuturi. În prezent, riscurile îţi par mici, iar entuziasmul cu privire la ce va fi e mare, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze prea bine în viitorul apropiat. Prin urmare, ar fi bine pentru tine dacă ai apela la un sfat din exterior, la părerea unei persoane care nu este direct implicat(ă) în aceste iniţiative. Ascult-o să vezi ce are de zis şi apoi decide-te cum ar fi bine să procedezi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici