HOROSCOP 4 februarie. Patru zodii trebuie să înfrunte realitatea. Ceva le face rău şi a venit timpul să ia atitudine

Luna din Scorpion aderă azi la două aspecte tensionate de careu cu Saturn şi Jupiter din Vărsător şi alte două aspecte distonante de opoziţie cu Marte şi Uranus din Taur. Se arată o zi grea pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care sunt provocate să îşi părăsească zona de confort.

24427 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 februarie. Patru zodii trebuie să înfrunte realitatea. Ceva le face rău şi a venit timpul să ia atitudine

HOROSCOP 4 februarie. Patru zodii trebuie să înfrunte realitatea. Ceva le face rău şi a venit timpul să ia atitudine

HOROSCOP 4 februarie - Berbec

Nu se întrevede azi o zi prea bună pentru nativii(ele) care au făcut de curând investiţii consistente în anumite planuri de viitor sau proiecte de grup. În cele mai nefericite scenarii, s-ar putea să se confrunte astăzi cu nişte pierderi greu de amortizat, care le oferă o lecţie dificilă în legătură cu precauţiile pe care ar trebui să şi le ia atunci când canalizează capital important într-o anumită direcţie. S-ar putea să te afli însă în situaţia fericită în care prinzi indiciile că lucrurile nu merg în direcţia potrivită, ceea ce îţi permite să ieşi rapid din schemă pentru moment.

HOROSCOP 4 februarie - Taur

S-ar putea să intervină azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Totul pleacă de la o înţelegere deficită a conceptului de autoritate în cuplu, care a condus, la rândul său, la un raport de forţe dezechilibrat. Indiferent dacă tu sau persoana iubită aveţi tendinţa de a bate cu pumnul în masă, este cert că trebuie să comunicaţi pe această temă. Competiţia face bine în cuplu, dar doar atâta timp cât nu scapă de sub control. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de concurenţă neloială la serviciu, într-un context în care te aşteptai mai degrabă la cooperare.

HOROSCOP 4 februarie - Gemeni

În plan profesional, nu te aşteaptă o zi prea grozavă. Ai de-a face cu urgenţe sau situaţii-limită care te umplu de stres şi care te supun la alegeri dificile. Sau poate că experimentezi nişte probleme de sănătate care nu îţi permit să te ţii de programul pe care ţi l-ai conceput. Este clar oricum faptul că trebuie să te pui pe tine pe primul loc, să te asiguri că nu te suprasoliciţi. Dacă tragi prea mult de tine, s-ar putea să nu iasă nimic aşa cum ţi-ai imaginat şi să fie nevoie de şi mai multă muncă să repari greşeli.

HOROSCOP 4 februarie - Rac

Constaţi astăzi că te afli într-o perioadă a vieţii tale în care lucrurile care îţi plac şi care îţi incită interesul nu sunt cele mai bune pentru tine pe termen lung. E drept că pot fi interesante pentru moment, că nu îţi permit să te plictiseşti, dar simţi undeva în interiorul tău că dacă persişti în ele, există riscul să conducă la ceva toxic, la ataşamente care îţi fac mai mult rău decât bine. Aşadar, poate nu ar fi rău să analizezi puţin ce efect au asupra ta comportamentele şi tiparele cu care te tot întâlneşti în viaţa ta privată.

HOROSCOP 4 februarie - Leu

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care ar trebui să analizeze mai atent ce înţeleg prin autoritate şi impunerea ei în plan profesional şi familial. În plus, trebuie să ai grijă cum echilibrezi cele două domenii de viaţă, mai ales dacă lucrezi de acasă şi-ţi este greu să trasezi o limită. Altfel, riscă să se creeze o competiţie şi mai mare între aceste două sectoare, iar victima colaterală a acestui conflict rişti să fii tu. Din acest motiv, poate ar fi bine să nu faci diferenţe, să încerci să dai dovadă de acelaşi nivel de implicare pe ambele planuri.

HOROSCOP 4 februarie - Fecioară

Neînţelegerile te urmăresc astăzi la tot pasul, dar s-ar putea să te întâlneşti cu ele mai ales la nivel profesional. Dacă crezi că nu ai înţeles ceva, nu te da în lături să ceri lămuriri, iar dacă ţi se oferă o informaţie sau un argument despre care nu ştii mare lucru, caută să te informezi înainte ca discuţia să vireze într-o ceartă. Într-un context ca acesta, este de înţeles dacă nu sunt potrivite negocierile sau semnările de contracte. S-ar putea ca termenii asupra cărora conveniţi să nu fie cei mai potriviţi pentru tine, ba chiar să se dovedească foarte păguboşi.

HOROSCOP 4 februarie - Balanţă

Din punct de vedere financiar, nu eşti în cel mai bun punct în această perioadă. Din acest motiv, ar trebui să ai mai multă grijă cum uzezi de resursele tale. O idee ar fi aceea de a evita tentaţiile cumpărăturilor care nu figurează pe lista ta de nevoi de bază. În cazul în care se apropie un eveniment special de familie sau din grupul tău de prieteni, va fi greu totuşi să te limitezi doar la cele de trebuinţă. Dar poţi avea grijă totuşi să nu cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus iniţial. Depinde numai de tine să fii cumpătat(ă).

HOROSCOP 4 februarie - Scorpion

Se anunţă o zi tensionată pentru tine pe mai multe planuri. Nu te prea înţelegi nici cu partenerul de viaţă, nici cu membrii familiei. La mijloc poate fi o chestiune care vă priveşte pe toţi într-o mai mică sau mai mare măsură sau sunt subiecte diferite pe care le tratezi cu fiecare din ei, dar care au acelaşi efect de a crea discordie între voi. Din acest motiv, poate ar fi o idee bună să amâni abordarea acestor teme de discuţie, până-n acel moment în care îţi este mai uşor să găseşti disponibilitate către compromis la ei şi la tine.

HOROSCOP 4 februarie - Săgetător

Această zi te surprinde într-o formă nu prea bună. Poate că ai acumulat multă oboseală în zilele trecute sau te confrunţi cu alte probleme de ordin medical care nu-ţi permit să te ţii de planurile pe care ţi le-ai făcut pe astăzi. În plus, eşti şi mai sensibil(ă) decât de obicei la vorbele şi gesturile interlocutorilor tăi şi ai putea tinde să le dai nişte proporţii prea mari, să le iei în nume personal. Ori poate că îţi faci prea multe griji în legătură cu nişte veşti care n-ar trebui să te preocupe atât de mult. Încearcă să păstrezi echilibrul.

HOROSCOP 4 februarie - Capricorn

Te urmăresc astăzi tot felul de tentaţii, iar provocarea pentru tine este aceea de a încerca să le gestionezi cât de bine poţi. Nu îţi va fi uşor să faci acest lucru, dar trebuie să te gândeşti la urmările pe termen lung pe care le-ar putea avea acestea. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de unele tensiuni în cuplu sau în raport cu copiii. Un sentiment de neîncredere şi-a făcut loc în mijlocul vostru şi te face să crezi că ţi se ascund anumite lucruri importante sau că sunt nesinceri în anumite privinţe.

HOROSCOP 4 februarie - Vărsător

Îţi poate fi destul de greu astăzi să păstrezi echilibrul între mai multe domenii de viaţă. Cele mai greu de gestionat par a fi cariera şi viaţa de familie, în sensul în care tendinţa ta de acum este aceea de a investi mai mult pe un plan şi de a-l neglija într-o anumită manieră pe celălalt. Astăzi îţi dai seama însă că nu e tocmai o idee bună să faci acest lucru, dat fiind că sectorul profesional nu-ţi aduce întotdeauna satisfacţiile pe care le aştepţi, iar în plan familial, cei dragi au nevoie de tine mai mult decât de obicei.

HOROSCOP 4 februarie - Peşti

S-ar putea să-ţi fie greu azi să porţi unele discuţii sau să înţelegi anumite puncte de vedere. S-ar putea să reinterpretezi anumite lucruri sau poate că le înţelegi greşit şi nu îţi dai seama de asta. În acelaşi timp, probleme s-ar putea datora, de fapt, mijloacelor alternative de comunicare pe care le utilizaţi şi care nu vă permit întodeauna să vă exprimaţi în cel mai reuşit mod. Oricum ar sta lucrurile, este clar că trebuie să fii pregătit(ă) să oferi explicaţii suplimentare, chiar şi atunci când nu ţi se solicită, dar mimica interlocutorului denotă faptul că nu s-a înţeles ceva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici