HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Pluto iese din retrogradare. Patru zodii simt că preiau controlul

De la finele lui aprilie încoace, Pluto a retrogradat prin Capricorn.

12507 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Pluto iese din retrogradare. Patru zodii simt că preiau controlul

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Pluto iese din retrogradare. Patru zodii simt că preiau controlul

Cu toate că este o planetă generaţională, adică una care ne afectează doar atunci când este activate de tranzitul unei alteia sau când se formează la ea aspect, au fost suficiente ocazii în care i-am simţi tranzitul în sens apparent invers.

Cele mai bucuroase de această schimbare de sens de mers sunt zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE  Berbec

Pluto revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru atmosfera la serviciu şi în raport cu superiorii se schimbă în bine, se linişteşte, după o perioadă destul de agitată de câteva luni deja. Te simţi mai stăpân(ă) pe statutul tău în societate şi la locul de muncă şi simţi că lucrurile evoluează bine pentru tine în plan social. Mai sunt lucruri ce trebuie schimbate, dar le iei pe rând.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Taur 

Pluto se întoarce azi la tranzitul firesc prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi instituţiilor publice. Asta înseamnă că oricare din aceste experienţe, fie că apuci să le trăieşti sau intervin blocaje şi trebuie să le amâni ori să le stopezi de-a dreptul pe o perioadă nedeterminată, au influenţat într-o anumită măsură sistemul tău de valori şi principii. Acum trebuie să tragi linie şi să vezi ce anume au încercat să te înveţe.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Gemeni

Pluto se mişcă de azi în sens direct prin casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce denotă faptul că, după o perioadă zbuciumată din acest punct de vedere, în care ai avut destul de multe discuţii în contradictoriu cu ceilalţi privind afacerile sau economiile comune, lucrurile vor merge într-o direcţie mai bună. Dar asta nu înseamnă că relaţia voastră nu s-a schimbat, că nu există tensiuni care nu se mai pot manifesta încă între voi.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Rac 

Pluto revine astăzi la mersul direct prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că atmosfera dintre tine şi persoana iubită, respectiv cei cu care desfăşori activităţi profesionale evoluează mai bine. Mai mai simţi că mergi ca pe nişte coji de ouă, că eşti tot timpul pe care să izbucnească un schimb de replici acide. Asta te ajută să abordezi unele subiecte de discuţie pe care altfel le-ai fi măturat sigur sub covor.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Leu

Cu Pluto din nou la sensul de mers direct prin casa sănătăţii şi a muncii, este de aşteptat ca nivelul tău de energie să înceapă să se mărească încetul cu încetul. De asemenea, te simţi capabil(ă) să rezişti mai uşor la eforturi fizice la muncă sau în afara ei, iar stresul nu te mai afectează atât de tare. Nu uitat totuşi să îţi respecţi programul de odihnă, să nu tragi mai mult decât este cazul.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Fecioară 

Pluto intră azi în tranzit direct prin casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, ceea ce te ajută să comunici la un nivel mai profund dar totodată eficient cu cei dragi. Ai încredere să le spui lucruri pe care le simţi, iar ei simt că pot face acelaşi lucru. Este drept că, o perioadă, va mai rămâne o uşoară stare de tensiune în peisaj, dar lucrurile vor intra încetul cu-ncetul pe făgaşul normal.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Balanţă 

Pluto începe astăzi să se mişte în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmosfera în acest sector de viaţă să fie mai liniştită decât în ultima perioadă. Va mai trebui totuşi să aştepţi o vreme până să pui pe masă subiecte de discuţie pe care le-ai evitat în ultima perioadă de teamă să nu trezeşti în cei dragi reacţii categorice, care nu admit nici un pic de flexibilitate.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Scorpion 

Pluto tranzitează de azi încolo direct casa comunicării din harta ta solară, ceea ce te ajută înceutul cu încetul să faci faţă mai uşor contextelor sociale care îţi trezesc emoţii sau persoanelor dificile, care mai au pe deasupra şi tendinţa de a te vampiriza energetic. Această uşurinţă se datorează faptului că eşti mai conştient(ă) de ceea ce îţi doreşti şi de reacţiile la care conduc cuvintele, gesturile şi ideile pe care le lansezi în conversaţii.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Săgetător

Cu Pluto pe traiectoria firească prin casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, încep să se stabilizeze treptat lucrurile din planul financiar. Au fost multe situaţii haotice pe acest plan în ultima vreme, fapt care a condus poate la pagube sau la câştiguri mai mici decât ai anticipat. Dar de pe urma acesto experienţe, cu siguranţă te-ai ales cu unele lecţii de pe urma cărora ai de câştigat la propriu şi la figurat.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Capricorn

Pluto se lansează azi într-un mers direct prin chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că intri pe o pantă mai lină a procesului de maturizare prin care treci deja de câţiva ani. Perioada aceasta de câteva luni a adus multe lecţii pentru tine şi ţi-a oferit multe teme de gândire. Profită aşadar de perioada următoare pentru a pune lucrurile cap la cap şi a-ţi face un plan de dezvoltare personală pe perioada care urmează.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Vărsător

Cu Pluto înapoi la sensul de mers direct prin casa subconştientului, relaţia ta cu trecutul se îmbunătăţeşte. Acest lucru se vede din dispoziţia ta generală, din faptul că nu te mai raportezi la fel de mult la situaţii care te-au marcat la un moment dat. Ştii că nu are rost să le vezi altfel decât pe nişte experienţe formatoare, că timpul nu e pierdut să schimbi lucruri la tine şi la viaţa ta în general.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE Peşti

Pluto se mişcă de azi pe o traiectorie firească prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că după o perioadă de relativă stagnare sau chiar de involuţie ori în care te-ai îndepărtat de anumiţi prieteni, simţi că lucrurile se repun în mişcare, că redescoperi noi compatibilităţi între tine şi aceste persoane de care te-ai distanţat. Va mai dura ca atmosfera să se stabilizeze, dar eşti pe drumul cel bun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici