HOROSCOP 7 IUNIE 2023 - Luna intră în Vărsător: este momentul ideal să renunţăm la trecut

Astăzi este ziua emoţiilor intense. Nativii sunt încurajaţi să îmbrăţişeze necunoscutul şi să renunţe la temerile din trecut. Unii pot tânji după atenţie iar alţii după afecţiune.

18469 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 IUNIE 2023 - Luna intră în Vărsător: este momentul ideal să renunţăm la trecut

HOROSCOP 7 IUNIE - Berbec

Relaţiile cu prietenii şi susţinătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculţi, eventual să-ţi notezi ce simţi tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiţi păreri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag şi de încredere pentru un dialog pe îndelete.

HOROSCOP 7 IUNIE - Taur

Multă lume este atentă la vorbele şi gesturile tale, lucru care te poate necăji la un moment dat. Totuşi emani un farmec irezistibil astăzi, astfel că admiratorii apar imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse. Evită-le reprezentaţiile şi ocupă-te numai de treburile tale! Spre seară, compania membrilor familiei şi ambianţa casei te liniştesc şi te bucură pe deplin.

HOROSCOP 7 IUNIE - Gemeni

Te preocupă demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoaşterii şi relaţiile cu oameni erudiţi. Ai spor şi succes în tot ce ţine de întocmirea documentelor oficiale şi în dialogurile colegiale. Însă nu iţi divulga vasta experienţă acumulată sau intenţiile pe care le ai privitor la planurile tale profesionale. Spre seară, relaxează-te cu un film bun.

HOROSCOP 7 IUNIE - Rac

Se pare că trebuie să onorezi nişte plaţi restante, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de alta parte, rudele, partenerul de viaţă sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material. Ordonează-ţi priorităţile şi ajuta şi pe alţii atât cât poţi. La momentul potrivit, când te aştepţi mai puţin, generozitatea iţi vă fi răsplătită din plin.

HOROSCOP 7 IUNIE - Leu

În relaţiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândeşte-te, pe îndelete cum ai dori să se desfăşoare atât relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi parteneriatele profesionale. Însă nu este momentul să-ţi expui ideile şi doleanţele. Deocamdată priveşte atent la ceilalţi şi caută să înveţi câte ceva din vorbele sau faptele lor. Întotdeauna ceilalţi sunt oglinda noastră.

HOROSCOP 7 IUNIE - Fecioară

Neplăcerile privitoare la sănătate sunt accentuate. Dialogurile cu diverşi specialişti în sănătate iţi vor aduce informaţii utile. Fii prudent, ţine cont de cele aflate şi adoptă o atitudine pozitivă. Numai de tine depinde însănătoşirea ta şi îmbunătăţirea relaţiilor cu ceilalţi. Traversăm o perioada în care ai nevoie de odihnă, somn şi dieta potrivită. Evită activităţile solicitante!

HOROSCOP 7 IUNIE - Balanţă

Delicate momente astăzi în relaţiile cu persoana iubită şi copiii. Provocările sunt majore şi ar fi bine să nu le dai curs. Observă atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile şi concluziile pentru zilele următoare. Senzaţia că în umbra se petrec diverse lucruri este pregnantă. Rezervă-ţi momente pentru o activitate distractivă sau un hobby.

HOROSCOP 7 IUNIE - Scorpion

În sânul familiei este forfotă mare. Ai dori să te implici în activităţi gospodăreşti, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de tine pentru a le rezolva chestiuni personale. Alţii, însă doresc să desfăşori treburile numai cum vor ei. Tu ascultă-i pe toţi, dar decide în consecinţă şi conform dorinţelor sau principiilor tale. Seara aduce împăcare şi veselie.

HOROSCOP 7 IUNIE - Săgetător

Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfăşură pe tonuri înalte, iar divergenţa opiniilor va fi evidentă. Fii prudent şi vorbeşte strictul necesar! Există riscul să-ţi prezinţi slăbiciunile sufleteşti, lucru total neindicat. Călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă tema importantă a zilei. Relaxează-te cu o plimbare uşoară.

HOROSCOP 7 IUNIE - Capricorn

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de altă parte este rost să primeşti la loc sumele cheltuite. Totuşi fii prudent şi evită extravaganţele sau investiţiile pe termen lung. Fluctuaţiile financiare sunt frecvente, astfel că nu te poţi baza pe ceva concret sau stabil. Răsfaţă-ţi simţurile cu o şedinţă de masaj, saună sau cu un tratament de îngrijire corporală.

HOROSCOP 7 IUNIE - Vărsător

Foarte uşor poţi da frâu liber reacţiilor zgomotoase, lucru păgubos astăzi. Canalizează-ţi eforturile spre a-ţi îmbunătăţi viaţa şi relaţiile cu ceilalţi. Este necesar să renunţi la tipare mentale şi comportamentale vechi, care iţi obstrucţionează progresul. Detaşează-te de cotidian şi gândeşte-te, pe îndelete, cum ai dori să se desfăşoare viaţă ta de acum înainte.

HOROSCOP 7 IUNIE - Peşti

Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburi uşoare. Confuzia mentală este accentuata. Evită discuţiile importante, deciziile majore şi spaţiile aglomerate. Ocupă-te de sufletul şi trupul tău! Consultaţiile şi anlizele medicale pot intră în discuţie. O baie aromată, o discuţie cu cineva drag şi de încredere te ajută să iţi îmbunătăţeşti starea de spirit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici