HOROSCOP 8 decembrie. Aceste zodii au tras paiul cel scurt. Se întâlnesc cu capcane la tot pasul

14293 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 decembrie. Aceste zodii au tras paiul cel scurt. Se întâlnesc cu capcane la tot pasul

Luna din Fecioară aderă azi la o opoziţie cu Neptun din Peşti şi la două aspecte armonioase de trigon cu Pluto şi Jupiter din Capricorn. La fel ca ieri, Fecioarele au parte de o zi cu suişuri şi coborâşuri, în timp ce restul semnelor de Pământ (Taur, Capricorn) înregistrează tot felul de performanţe. Zodiile Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti) rămân şi azi în colimatorul astrelor.

HOROSCOP 8 decembrie - Berbec

Nivelul tău de energie nu este prea ridicat astăzi. Poate că ai avut o zi de luni mai dificilă sau se întâmplă astăzi lucruri care te iau prin surprindere într-o manieră nu tocmai plăcută. În orice caz, se pare că lucrurile vor evolua destul de bine pentru tine pe parcursul zilei. Mai exact, reuşeşti să te mobilizezi în timp util, să îţi direcţionezi rezervele de urgenţă de energie către sarcinile proritare, care depind de un termen-limită destul de redus. Ba chiar s-ar putea să faci progrese mai mari decât te-ai aşteptat, cu toate că nu reuşeşti să îţi urmezi planul.

HOROSCOP 8 decembrie - Taur

Îţi poate fi dificil astăzi să te împarţi între viaţa socială şi cea sentimentală, între planurile de viitor şi preocupările de moment. Inima te trage în direcţia celor din urmă, dar raţiunea îţi spune că nu ar trebui să le neglijezi pe cele dintâi. Un echilibru perfect între cele două domenii este greu de atins astăzi şi decât să faci două lucruri mai puţin bine, mai bine te concentrezi pe unul la cel mai înalt nivel. Găseşte-ţi aşadar timp pentru hobby-urile tale şi pentru partenerul de viaţă, respectiv copii. Petreceţi într-adevăr mai mult timp împreună, dar nu de calitate neapărat.

HOROSCOP 8 decembrie - Gemeni

În prima parte a acestei zile, îţi poate fi greu să stabileşti un echilibru în ceea ce priveşte nivelul de investiţie în planul carierei şi în cel al vieţii de familie. Nu dispui poate de timpul, energia şi resursele necesare pentru a realiza tot ce îţi doreşti pe ambele planuri, motiv pentru care poate ar fi mai bine să faci doar dintr-unul prioritatea ta azi. De cele mai mari performanţe ai parte acasă, acolo unde este şi cea mai mare nevoie de tine astăzi. Aşadar, poate ar fi bine să eviţi situaţia în care petreci ore peste program la muncă.

HOROSCOP 8 decembrie - Rac 

Astăzi nu este cea mai bună zi în care să porţi negocieri, să participi la interviuri de angajare şi/ sau să iei cuvântul în cadrul şedinţelor. S-ar putea să nu faci faţă dezbaterilor, să te aprinzi în loc să aduci argumente şi mai puternice atunci când ţi se atacă un anumit punct de vedere. Pe de altă parte, merg bine discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colegii de muncă, atâta timp că te rezumi la subiectele de discuţie în raport de care viziunile voastre se suprapun. În caz contrar, s-ar putea merge prea departe, poate chiar la conflict.

HOROSCOP 8 decembrie - Leu

Astrele iau pe de-o parte şi dau pe alta. Altfel spus, îţi şi aduc în cale oportunităţi financiare, dar te şi expun riscului de pagube sau cheltuieli neaşteptate. Important este să ai prezenţă de spirit, să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru ca balanţa să încline în favoarea câştigurilor şi nu invers. Nu te condamna prea tare dacă îţi este greu să păstrezi echilibrul, căci s-ar putea să fi fost vorba de plăţi pe care nu aveai cum să le anticipezi. Aşadar, încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt şi să vezi ce poţi face în situaţia dată.

HOROSCOP 8 decembrie - Fecioară

În prima jumătate a acestei zile, se conturează unele motive de tensiune între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. De regulă, nu eşti o persoană conflictuală, dar astăzi s-ar putea să se verse paharul cu nemulţumiri în care ai tot adunat lucruri care te deranjează la cei din jur. Aşteaptă totuşi să te mai calmezi înainte să deschizi o discuţie pe tema subiectelor care te îngrijorează ori care te supără la personale de lângă tine. Astrele te vor ajuta să porţi o conversaţie calmă pe marginea lor cândva după orele prânzului acestei zile.

HOROSCOP 8 decembrie - Balanţă

Se întrevede azi o zi plină şi solicitantă la serviciu. S-ar putea să ai de-a face cu termene-limită greu de respectat, cu aşteptări disproporţionate şi cu condiţii care nu îţi permit să faci performanţă. Încearcă să nu te laşi descurajat(ă) de felul în care evoluează lucrurile şi caută să te adaptezi. În felul acesta, la finele zilei, te vei alege cu nişte mici victorii personale, iar aprecierile care vin din partea familiei te vor ajuta să îţi recapeţi încrederea în forţele proprii şi să vezi că ai reuşit să treci cu brio peste nişte piedicii destul de mari şi dificile.

HOROSCOP 8 decembrie - Scorpion

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu reuşesc să le facă chiar pe toate, care trebuie să îşi ierarhizeze ariile de interes astăzi. De exemplu, astăzi ar fi indicat să te axezi mai mult pe planurile de viitor şi pe proiectele de grup, respectiv pe viaţa ta socială. Cele mai mari realizări ale zilei vin de pe acest plan, deci iată o oportunitate bună să organizezi azi şedinţe de creaţie, brainstorming-uri sau să supui discuţiei în gaşca de prieteni nişte idei pe care le ai. S-ar putea să te alegi cu un feedback şi cu nişte viziuni surprinzătoare.

HOROSCOP 8 decembrie - Săgetător

Nici ţie nu-ţi va fi prea uşor să te împarţi echitabil între viaţa de familie şi cea profesională. Asta s-ar putea să fie însă una din acele zile în care ai de câştigat dacă pui cariera în faţă. Poate ai oportunitatea să primeşti un proiect extra foarte bănos ori să fii invitat(ă) să participi la o activitate suplimentară derulată de cineva important în domeniu în afara orelor de program. La fel de posibil este să fie vorba de ore peste program care se remunerează ori despre eforturi pe care le-ai depus mai demult şi care abia acum îţi sunt răsplătite.

HOROSCOP 8 decembrie - Capricorn

Astrele îţi conferă azi multă încredere în forţele proprii, în viziunea ta, iar asta te ajută să ai un tonus mental bun, capabil să facă faţă cu prio oricărei provocări. Mai greu te descurci însă în privinţa discuţiilor care presupun să dai dovadă de flexibilitate, care te somează să laşi de la tine şi să te deschizi punctelor de vedere care nu sunt compatibile cu ale tale. Aşadar, aceasta este o zi în care să cercetezi strategii, să le analizezi, să le treci prin propriul filtru al raţiunii. Mâine, când eşti mai maleabil(ă), discută-le şi cu cei din jurul tău.

HOROSCOP 8 decembrie - Vărsător

Din punct de vedere financiar, nu se anunţă o zi prea grozavă. Unele plăţi pe care le-ai anticipat s-ar putea dovedi mai mari decât ai crezut, iar altele s-ar putea să te ia cu totul prin suprindere, fără a fi putut să le intuieşti mai din timp. Dacă nu mai poţi face acum ceva în ceea ce le priveşte, în al doisprezecelea ceas, încearcă măcar să ţii o evidenţă mai clară a bugetului şi să îţi reevaluezi lista de achiziţii pe săptămâna aceasta. Vei reuşi să te remontezi fără prea multe eforturi, deşi asta implică să renunţi la unele cumpărături.

HOROSCOP 8 decembrie - Peşti

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să ai unele lucruri de împărţit cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Nu puteţi nicicum să ajungeţi la un consens, să lăsaţi diferenţele la o parte şi să găsiţi o cale de mijloc. Dup-amiaza s-ar putea să calmeze spiritele şi să aducă un climat propice discuţiilor calme pe marginea subiectelor fierbinţi ale zilei. Încearcă să subliniezi faptul că obiectivele voastre sunt comune, că aveţi cu toţii de câştigat dacă vă atingeţi scopul. În felul acesta, vei reanima entuziasmul tuturor şi se vor tempera tentativele de a dezechilibra raportul de forţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici