HOROSCOP 8 februarie. Discuţii şi veşti care schimbă acestor zodii direcţia de evoluţie. Vezi care este mesajul astrelor pentru tine

12327 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 februarie. Discuţii şi veşti care schimbă acestor zodii direcţia de evoluţie. Vezi care este mesajul astrelor pentru tine

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur retrograd din Vărsător, motiv pentru care zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au parte azi de nişte discuţii care le schimbă optica în plan financiar, la locul de muncă sau în cuplu.

HOROSCOP 8 februarie - Berbec

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor, ceea ce ţi-ar putea rezerva o revelaţie în ceea ce le priveşte. Poate fi un cuvânt sau o idee care îţi schimbă optica ori o persoană cu idealuri şi valori similare ţie care îţi pune lucrurile într-o altă perspectivă. În orice caz, cert este că se schimbă ceva în felul în care vezi şi abordezi anumite chestiuni care ţin de dezvoltarea ta pe termen lung. Iată aşadar o oportunitate bună să te deschizi noului şi feedback-ului din partea oamenilor apropiaţi ţie din jur.

HOROSCOP 8 februarie - Taur

Soarele aderă astăzi la o conjuncţie cu Mercur în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ai putea avea parte de o discuţie interesantă cu un superior sau cu o figură importantă din comunitatea în care locuieşti sau din domeniul de activitate sau compania unde lucrezi. Primeşti sfaturi sau chiar ţi se oferă sprijin să ieşi la rampă, să te faci remarcat(ă) pentru calităţile tale. Este o oportunitate bună să arăţi de ce anume eşti capabil(ă) şi cum poţi contribui la evoluţia unor proiecte care se derulează acum în instituţia în care activezi sau chiar în societate.

HOROSCOP 8 februarie - Gemeni

Soarele se întâlneşte astăzi cu Mercur în casa studiilor, a călătoriilor şi a filozofiei de viaţă, ceea ce poate face din ziua de azi una în care se schimbă ceva în peisajul tău actual. Poate reuşeşti să promovezi un examen important sau afli că vei face o deplasare importantă pentru viitorul tău. Sau poate doar ai parte de o conversaţie cu o persoană care are o vastă experienţă de viaţă sau care vine dintr-un alt mediu şi te provoacă să vezi lucrurile altfel. De progrese au parte şi nativii(ele) care s-au împotmolit într-un proces birocratic pe care-l credeau fără sfârşit.

HOROSCOP 8 februarie - Rac

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care se creează un mediu propice pentru a discuta despre finanţe cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi de ordin profesional. Profită de această oportunitate pentru a pune pe masă ideile pe care le ai în legătură cu investiţii sau alte modalităţi de a vă spori resursele pe care le aveţi la comun. Sau poate că descâlciţi împreună probleme financiare care vă afectează în egală măsură şi care vă dau de ceva timp multă bătaie de cap.

HOROSCOP 8 februarie - Leu

Soarele se întâlneşte cu Mercur în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că sectorul acesta va fi unul prioritar pentru tine azi. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre debutul unor colaborări sau parteneriate sau înnoirea altora mai vechi, iar în ceea ce îi priveşte pe alţii(tele), accentul cade pe viaţa de cuplu, ale cărei baze se pun acum sau pe care vrei să o ajustezi puţin ca direcţie. Oricare ar fi situaţia în care te afli, este important să îi asculţi pe cei cu care comunici, să te asiguri că i-ai înţeles.

HOROSCOP 8 februarie - Fecioară

Soarele dă mâna azi cu Mercur în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce semnalează o zi propice pentru a comunica pe aceste teme şi a te informa mai mult. Interacţionezi, de exemplu, bine cu colegii de muncă, îţi dai seama ce e de făcut într-o chestiune desctul de încurcată, care te-a pus în dificultate, iar dacă experimentezi nişte probleme de ordin medical, astăzi este un moment bun să ceri o a doua părere sau să vizitezi cabinetul specialistului. Iar dacă aştepţi rezultatul unor analize făcute acum ceva timp, s-ar putea să te bucure veştile primite.

HOROSCOP 8 februarie - Balanţă

Soarele se întâlneşte azi cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce face să comunici mai uşor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În plus, îţi conferă o atitudine spontană, jucăuşă, care te ajută să alungi din monotonie dacă aceasta s-a aşternut în relaţia cu aceştia. În ceea ce priveşte nativii(ele) single sau care se află la început de drum cu un potenţial partener, astrele sunt azi cel puţin la fel de generoase, în sensul în care te ajută să îţi găseşti cuvintele şi să te faci înţeles(asă) aşa cum trebuie.

HOROSCOP 8 februarie - Scorpion

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care se recomandă azi să dedici mai mult timp comunicării cu familia şi îndeosebi cu membrii familiei de origine. S-ar putea ca experienţa lor de viaţă să te ajute să vezi anumite lucruri dintr-o nouă perspectivă, cu toate că nu te aşteptai poate ca o astfel de revelaţie să vină cumva din partea lor. De asemenea, s-ar putea să clarificaţi împreună unele aspecte de viaţă domestică, ce ţin de chestiuni casnice sau probleme pe care le-aţi întâmpinat în interacţiunea unul cu celălalt zilele acestea.

HOROSCOP 8 februarie - Săgetător

Soarele şi Mercur îşi dau întâlnire azi în casa comunicării din horoscopul tău general şi te fac o prezenţă populară în mai toate cercurile în care te învârţi. Ştii cum să îţi alegi cuvintele, când să vorbeşti şi când să asculţi, iar asta te ajută să traversezi chiar şi cele mai complexe contexte de comunicare. Se întrevăd aşadar progrese sau chiar realizări importante în cadrul negocierilor pe care le desfăşori astăzi, dar şi în ceea ce priveşte discuţiile cu impact mai puţin mare pe termen lung. Profită de conjuncturile create de acest aspect pentru a consolida şi a începe relaţii.

HOROSCOP 8 februarie - Capricorn

Soarele şi Mercur aderă la o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă că s-ar putea să afli azi de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că trebuie să fii selectiv(ă) în ceea ce le priveşte. Nu toate merită efortul, iar în unele cazuri, s-ar putea ca timpul şi energia pe care le investeşti să fie mai mari decât câştigurile pe care le-ai realiza. Este important să gândeşti în perspectivă, pe termen lung.

HOROSCOP 8 februarie - Vărsător

Soarele şi Mercur se întâlnesc în semnul naşterii tale, ceea ce te face mai comunicativ(ă) şi mai bine conectat(ă) la ce se întâmplă în jurul tău. Ştii exact ce şi când să spui pentru a atrage atenţie pozitivă şi a face o impresie bună persoanelor de lângă tine. Se arată aşadar o zi numai bună pentru negocieri, întâlniri de afaceri sau orice timp de activitate care implică să conlucrezi cu alte persoane. S-ar putea însă ca nu toate persoanele cu care intri în contact să fie deschise la ideile tale, mai ales dacă acestea le scot din zona de confort.

HOROSCOP 8 februarie - Peşti

Soarele şi Mercur îşi dau mâna azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te gândeşti mai des decât de obicei la trecut. Sau poate că cineva încearcă să restabilească o conexiune cu tine, să revină în peisajul actual al vieţii tale. În orice caz, îţi face bine să fii introspectiv(ă), să analizezi lucruri şi să vezi cum le poţi procesa mai bine, astfel încât să nu te aştepţi la rezultate diferite de pe urma unor acţiuni care ţi-au produs deservicii reale cu alte ocazii. Depinde de tine să găseşti cea mai bună abordare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici