HOROSCOP 9 noiembrie. Confruntare directă cu problemele. Trei zodii nu mai au nicio scăpare

Luna se întâlneşte astăzi cu Pluto în semnul Capricornului, de unele le face pe zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) să dea piept cu unele lucruri pe care le-au evitat sistematic în ultima vreme.

14801 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 noiembrie. Confruntare directă cu problemele. Trei zodii nu mai au nicio scăpare

HOROSCOP 9 noiembrie. Confruntare directă cu problemele. Trei zodii nu mai au nicio scăpare

HOROSCOP 9 noiembrie - Berbec

Luna realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa carierei din horoscopul tău general, lucru care înseamnă că ai parte de multă atenţie la locul de muncă. S-ar putea însă ca, pe fondul acestei vizibilităţi crescute, să iasă la iveală şi lucruri pe care le-ai fi vrut rămase de domeniul trecutului sau animozităţi care există între tine şi unele persoane cu influenţă la serviciu. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi această expunere de care te bucuri în plan profesional, astfel încât să nu aibă un efect nefast în ceea ce priveşte statutul pe care îl ai în acest sector.

HOROSCOP 9 noiembrie - Taur  

Luna face astăzi o conjuncţie cu Pluto în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Din acest motiv, perspectiva pe care o ai asupra unor lucruri s-ar putea să nu fie una pozitivă, să fii tentat(ă) să pui răul înainte. Dacă ai un examen astăzi, asigură-te că parcurgi şi acele subiecte despre care eşti tentat(ă) să crezi că nu îţi vor cădea. În cazul în care pleci într-o călătorie, peste hotare sau la mare distanţă de casă, asigură-te că faci toate verificările necesare în prelabil. Un proces birocratic complex poate scoate la iveală nereguli.

HOROSCOP 9 noiembrie - Gemeni

Luna realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce arată că s-ar putea să apară astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă sau în raport cu colaboratorii atunci când vine vorba de bani. Mai exact, este vorba despre discuţii care nu s-au purtat la momentul potrivit şi care astăzi ies la iveală într-un moment nepotrivit, când mocneau deja tot felul de probleme între tine şi ceilalţi. Încearcă să nu arunci cu reproşuri, ci să te concentrezi pe descoperirea unei căi de compromis, care să fie satisfăcătoare pentru toţi.

HOROSCOP 9 noiembrie - Rac

Luna face cu Pluto o conjuncţie în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce poate da de înţeles că tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi nu sunteţi chiar pe aceeaşi lungime de undă. Există lucruri nediscute la momentul potrivit sau chiar ascunse, care riscă să iasă la iveală la nervi, într-un moment cam nepotrivit. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu ataci astăzi unele subiecte spinoase, care nu necesită să fie abordate chiar acum. Lasă-le pe un moemnt ulterior, atunci când sunteţi cu toţii într-o dispoziţie mai potrivită pentru unele compromisuri.

HOROSCOP 9 noiembrie - Leu

Luna realizează azi cu Pluto o conjuncţie în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să ai parte de o zi destul de solicitantă la locul de muncă. Poate că eşti mai stresat(ă) decât de obicei sau îţi este mai greu să faci faţă unui efort fizic susţinut decât în alte zile. Din acest motiv, este important să nu sari peste pauze, să faci exerciţii de respiraţie pentru a te detensiona, dar şi să te odihneşti în cazul în care simţi nevoia. Altfel, există posibilitatea să ajungi să tragi de tine prea tare.

HOROSCOP 9 noiembrie - Fecioară  

Luna face astăzi o conjuncţie cu Pluto în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce spune despre atmosfera dintre tine şi cei dragi că este uşor volatilă. Există de mai mult timp nemulţumiri între voi, despre care nu s-a vorbit la timp şi care pot veni la suprafaţă atunci când chiar nu este momentul să se discute despre ele. Încearcă să le dai de înţeles partenerului de viaţă şi/ sau copiilor că eşti dispus(ă) la dialog. În felul acesta, veţi găsi un moment potrivit în care să puneţi tot ceea ce aveţi de spus pe tapet.

HOROSCOP 9 noiembrie - Balanţă

Luna realizează cu Pluto azi o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce poate activa punctul sensibil al diferenţelor de personalitate şi/ sau de viziuni între tine şi unele persoane dragi. Dacă nu ai reuşit să dai dovadă de toleranţă faţă de ele în ultima perioadă, acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta într-o formă sau alta. Din acest motiv, poate că ar fi mai indicat să mizezi pe acele subiecte de discuţie care scot în evidenţă, mai degrabă, ceea ce aveţi în comun decât ceea ce vă separă. Altfel, ar putea să apară certuri foarte aprinse.

HOROSCOP 9 noiembrie - Scorpion  

Luna aderă azi la o cojuncţie cu Pluto în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce poate aduce la suprafaţă secrete sau lucruri neştiute în cadrul unor conversaţii pe care le porţi astăzi. Sau poate că, în subteran, ard nişte tensiuni negrăite între tine şi unii interlocutori, ceea ce face destul de periculoasă o discuţie deschisă despre unele lucruri care vă afectează pe toţi într-o manieră sau alta. Trebuie să ai foarte mare grijă cum gestionezi anumite întâlniri programate pe parcursul zilei, astfel încât să nu ai de pierdut de pe urma lor mai mult decât ai de câştigat.

HOROSCOP 9 noiembrie - Săgetător

Luna îşi dă astăzi o întâlnire cu Pluto în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate scoate la iveală greşeli cu privire la modul în care ţi-ai gestionat finanţele în ultima perioadă. Sau poate că ai luat mai demult unele hotărâri în privinţa banilor ale căror rezultate mai puţin bune abia acum se văd. În orice caz, este clar că trebuie să schimbi ceva la modul în care îţi administrezi banii, astfel încât să nu te mai întâlneşti cu astfel de situaţii pe viitor. Încearcă să vezi unde ai greşit şi ce anume se poate face cu adevărat.

HOROSCOP 9 noiembrie - Capricorn  

Luna intră într-o conjuncţie cu Pluto în semnul naşterii tale, ceea ce s-ar putea să te facă mai rezervat(ă) în declaraţii, poate pentru că intenţionezi să laşi faptele să vorbească pentru tine. În acelaşi timp, eşti şi mai asertiv(ă) decât de obicei, fapt care te poate ajuta în anumite circumstanţe. S-ar putea, însă, ca unele persoane să te găsească greu de mulţumit sau chiar să le intimidezi, motiv pentru care nu ar strica să fii mai atent(ă) la imaginea pe care o proiectezi în exterior. În unele momente, există riscul să fii judecat(ă) greşit de unele persoane de lângă tine.

HOROSCOP 9 noiembrie - Vărsător

Luna face azi o conjuncţie cu Pluto în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu prea eşti în apele tale. Ai tendinţa de a te gândi la trecut, la lucruri şi persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Aşadar, este un moment potrivit pentru nativii(ele) acestui semn să facă pace cu unele evenimente recente din vieţile lor, care nu l-au adus lecţii de viaţă prea uşor de implementat. Încearcă să te concentrezi pe viitor, pe oportunităţile care se arată la orizont şi vei vedea că lucrurile nu sunt chiar atât de negre precum par.

HOROSCOP 9 noiembrie - Peşti

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Pluto în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, motiv pentru care atenţia îţi este îndreptată asupra proiectelor pe termen lung şi a anturajului. În privinţa amândurora s-ar putea să ai unele dubii, anumite îndoieli în legătură cu bunulor lor mers în perioada care urmează. În anumite cazuri, s-ar putea ca o discuţie serioasă îţi răspundă la unele întrebări, dar în altele, s-ar putea ca unele lucruri să nu depină de tine. Aşadar, analizează unde anume ai putea interveni şi ce se poate face pentru clarificarea unor situaţii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici