HOROSCOP 9 octombrie 2021. Certuri aprinse şi neînţelegeri. Un singur cuvânt poate periclita relaţii importante

Soarele face şi azi o conjuncţie, de data aceasta cu Mercur retrograd din Balanţă. De data aceasta, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se confruntă cu probleme de comunicare ce riscă să le pună în pericol planurile de azi.

11123 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 octombrie 2021. Certuri aprinse şi neînţelegeri. Un singur cuvânt poate periclita relaţii importante

HOROSCOP 9 octombrie. Certuri aprinse şi neînţelegeri. Un singur cuvânt poate periclita relaţii importante

HOROSCOP 9 octombrie - Berbec 

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Mercur retrograd în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că modul în care comunici cu partenerul de viaţă s-ar putea să lase astăzi de dorit. Dacă vezi că nu înţelege anumite lucruri, încearcă să i le explici de mai multe ori până când le pricepe. În caz contrar, există riscul să se ajungă la unele neînţelegeri extrem de serioase, de pe urma cărora ai de pierdut.

HOROSCOP 9 octombrie - Taur

Soarele face astăzi o conjuncţie cu Mercur retrograd în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău solar. În cazul în care lucrezi azi, s-ar putea să apară disensiuni sau, cel puţin, neînţelegeri între tine şi unii colegi de muncă. Iar dacă te-ai apucat recent să faci mişcare, există riscul de mici accidente dacă nu dai dovadă de atenţie. Segmentul de corp care este vizat în această zi de weekend este cel al membrelor superioare.

HOROSCOP 9 octombrie - Gemeni

Soarele îi lansează azi o conjuncţie lui Mercur retrograd din casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate semnala faptul că atmosfera între tine şi persoana iubită şi/ sau cei mici nu este cea mai calmă din lume. Din acest motiv, poate că este o idee bună să eviţi acele subiecte de discuţie care pot inflama şi mai mult spiritele. În caz contrar, pregăteşte-te să iasă scântei la un moment dat.

HOROSCOP 9 octombrie - Rac

Soarele realizează azi cu Mercur retrograd o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce poate conduce la tensiuni în raport cu membrii familiei şi, mai ales, cu acele rude cu care nu ai prea multe lucruri în comun. În cazul în care ai astăzi în program o masă cu familia extinsă, de exemplu, este important să ai grijă ce fel de subiecte abordezi cu acele persoane dragi cu care nu te asemeni.

HOROSCOP 9 octombrie - Leu

Soarele intră azi într-o conjuncţie cu Mercur retrograd în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că există riscul de tensiuni în raport cu rudele apropiate. Este greu de spus ce anume vă aduce în situaţia de a risca o ceartă aprinsă, dar este clar că trebuie să ai mare grijă cum abordezi unele subiecte de discuţie care au mai creat disensiuni şi în alte momente, care v-au afectat în trecut.

HOROSCOP 9 octombrie - Fecioară

Soarele face astăzi o conjuncţie cu Mercur retrograd în casa banilor din astrograma ta solară, semn că s-ar putea să te întâlneşti azi, într-o zi de weekend, cu o oportunitate de a realiza un profit deloc de neglijat. Fie că este vorba de un proiect primit la serviciu sau de un comision extraprofesional, cert este că îţi prinde foarte bine să faci ceva pe lângă orele de program care îţi aduce satisfacţii materiale şi sufleteşti.

HOROSCOP 9 octombrie - Balanţă

Soarele ajunge azi într-o conjuncţie cu Mercur retrograd, iar efectele acestui eveniment astral se pot resimţi atât pe plan sentimental, cât şi la nivel familial, întrucât pe ambele planuri, s-ar putea să experimentezi probleme de comunicare. Aşadar, dacă te gândeşti să abordezi unele subiecte de discuţie importante cu cei dragi, ai mare grijă cum le gestionezi, căci s-ar putea să fie necesar să laşi mai mult de la tine decât ai fi crezut la început.

HOROSCOP 9 octombrie - Scorpion

Soarele intră astăzi în conjuncţie cu Mercur retrograd în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că te confrunţi cu tot felul de gânduri astăzi, care nu te duc însă niciunde dacă persişti prea mult cu mintea la ele. Dacă ţi pare că ai spus recent cuiva apropiat nepotrivit, mai bine cere-ţi scuze şi nu pierde vremea încercând să întorci lucrurile de pe o parte pe alta, fără să rezolvi nimic.

HOROSCOP 9 octombrie - Săgetător

Soarele ajunge azi într-o conjuncţie cu Mercur retrograd în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce poate să însemne că apar unele discuţii în contradictoriu cu prietenii. iar dacă intenţionezi ca astăzi să te ocupi de unele proiecte, pregăteşte-te şi pentru eventualitatea în care nu faci progresele la care ai sperat. S-ar putea ca socoteala pe care ţi-ai făcut-o înainte să nu coincidă cu ce găseşti odată ce ajungi la faţa locului.

HOROSCOP 9 octombrie - Capricorn

Soarele intră astăzi într-o conjuncţie cu Mercur retrograd în casa carierei, semn că dacă te întâlneşti la serviciu sau informal cu superiorii sau cu o altă persoană importantă de la serviciu sau din comunitatea ta, este foarte important să dai dovadă de tact şi diplomaţie. Nu îţi va fi uşor să faci acest lucru din cauza aspectului astral descris anterior, dar dacă vrei să urci pe scara socială sau profesională, este esenţial să fii atent(ă).

HOROSCOP 9 octombrie - Vărsător

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Mercur retrograd din casa călătoriilor, indiciu cum că dacă vrei să pleci într-o mini-excursie, este important să te asiguri că toate lucrurile - cazarea, mijlocul de transport, etc. - sunt pregătite şi nu riscă să îţi imună probleme. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o vizită din partea unei persoane stabilite peste hotare şi/ sau de o altă religie şi/ sau naţionalitate.

HOROSCOP 9 octombrie - Peşti

Soarele face azi o conjuncţie cu Mercur retrograd din casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce ar putea însemna că apar discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă cu privire la diferenţele de viziune legate de resursele comune. Dacă aveţi afaceri împreună sau în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie, acum nu este cel mai potrivit moment în care să discutaţi despre strategiile utilizate până acum ori despre cele din viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici