HOROSCOP Miercuri, 15 iunie – Reacţii care ies din tipare şi surprind neplăcut. Zodiile riscă să rateze oportunităţi

Luna din Capricorn aderă la un careu tensionat cu Jupiter din Berbec, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) pot avea azi unele reacţii supradimensionate.

3957 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 15 iunie – Reacţii care ies din tipare şi surprind neplăcut. Zodiile riscă să rateze oportunităţi

Sursa Foto - Flickr/NASA

 

Berbec

Ceva din comportamentul tău s-ar putea să nu le cadă tocmai bine superiorilor. Poate că îţi permiţi prea multe în anumite contexte oficiale de care nu ţii cont suficient sau probabil că au aşteptări de a da dovadă de mai mult profesionalism în anumite situaţii în care tinzi să fii superficial(ă). În alte cazuri, ar putea fi vorba de tensiuni în raport cu o figură de autoritate din familie, cel mai probabil de gen feminin. Oricare ar fi situaţia, încearcă să îţi observi în mod obiectiv comportamentul şi să vezi dacă nu cumva au dreptate, cel puţin într-o anumită privinţă.

Taur

Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care îţi pierzi cumpătul destul de uşor. De regulă, eşti o persoană destul de calmă şi nu te superi uşor, dar poate că ai adunat mai multe motive de nemulţumire în ultima vreme. Sau probabil ai o zi mai proastă, în care te deranjează lucruri pe care de obicei le ignori. În orice caz, cert este că trebuie să fii atent(ă) la modul în care te manifeşti, să te gândeşti de două ori dacă un gest sau o vorbă nu riscă să pice greu. Altfel, unele reacţii vor cădea greu.

Gemeni

Ai ambiţii mari în legătură cu proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care vrei să le demarezi în perioada următoare, dar din câte se pare, există riscul ca nu toate să poată fi materializate aşa voiai. Poate că nu reuşeşti să obţii ajutorul de care ai nevoie sau îţi dai seama că cineva care ar fi trebuit să te sprijine ţi-a pus, de fapt, beţe în roate. În alte cazuri, este vorba despre faptul că ai riscat într-un moment nu tocmai oportun, iar acum suporţi anumite consecinţe. Aşadar, lucrurile nu stau aşa cum ţi-ai imaginat, dar nu sunt pierdute. 

Rac

Cariera ta sau a partenerului s-ar putea interpune astăzi între voi, mai ales dacă lucraţi în aceeaşi companie, dar ocupaţi trepte diferite în ierarhia profesională. Acelaşi avertisment este valabil şi pentru cei care au o afacere împreună sau chiar care lucrează în sectoare şi instituţii total diferite. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mai multă grijă cum delimitezi viaţa personală de muncă. De aceeaşi problemă se pot lovi anumiţi(te) nativi(e) în raport cu unii colaboratori sau persoane de la care s-ar fi aşteptat la un nivel de comunicare mai bun. Transparenţa este cheia în aceaste situaţii.

Leu

Ai o experienţă vastă în plan profesional şi cunoştinţele pe care le stăpâneşti sunt la mare căutare, dar acest lucru te poate face mai puţin flexibil(ă) în anumite situaţii, mai încăpăţânat(ă) în contexte în care ar trebui să dai dovadă de adaptabilitate. Ceva ce se rezolvă de obicei la serviciu printr-o formulă sau o tehnică pe care ai aplicat-o cu succes până acum s-ar putea să necesite o nouă perspectivă la care nu te-ai gândit până în prezent. Aşadar, încearcă să vezi dincolo de şabloane şi tipare, astfel încât să nu se ajungă la erori pe care le repari greu.

Fecioară

Atât tu, cât şi partenerul de viaţă aveţi personalităţi puternice, iar dintr-un motiv sau altul, s-ar putea ca ele să se ciocnească astăzi. Trebuie să ai mare grijă cum îţi alegi cuvintele dacă ajungeţi să vă contraţi dintr-un motiv sau altul pentru că există riscul să se stârnească un foc de paie. În cazul altor nativi(e), astfel de tensiuni fulgerătoare pot apărea în raport cu copiii. Nu încape discuţia că ţineţi unul la celălalt foarte mult, dar acolo unde există sentimente intense, există uneori şi astfel de episoade care pot afecta nu tocmai pozitiv interacţiunile voastre pe mai multe zile.

Balanţă

Din câte se pare, te înţelegi bine cu partenerul de viaţă şi cu cei din familie, dar când vine vorba să cădeţi de acord în raport cu anumite chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ, poate fi destul de greu să ajungeţi la un rezultat comun. Poate fi o problemă de comunicare la mijloc sau faptul că nu reuşeşti să treci peste unele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai mult de câştigat dacă încerci să laşi de la tine. În felul acesta, va părea şi din partea lor dorinţa unui compromis.

Scorpion

Nici tu nu te numeri astăzi printre cei mai abili interlocutori. În cazul tău, problemele s-ar putea naşte în raport cu unii colegi de serviciu cu care şi aşa ai puţine lucruri în comun. Dacă randamentul sau reuşita ta depind de modul în care colaborezi cu ei, este cu atât mai important să ajungeţi la un consens în timp util, până nu îţi cheltuieşti energia şi celelalte resurse discutând la infinit anumite lucruri sau făcând lucruri care nu reprezintă o prioritate în situaţia de faţă. Încearcă să deschizi un dialog calm şi să propui să găsiţi împreună o rezolvare satisfăcătoare.

Săgetător

Tentaţiile îţi dau astăzi târcoale la tot pasul. Aşadar, trebuie să ai mare grijă dacă trebuie să ajungi astăzi prin magazinele preferate; indicat ar fi să cumperi doar lucrurile de care ai nevoie şi să nu te abaţi prea mult de la lista de cumpărături. În cazul în care trebuie să achiziţionezi de urgenţă un cadou de care ai uitat, încearcă să nu spargi puşculiţa. Dacă eşti puţin atent(ă) în jurul tău, vei găsi ceva care este şi practic, dar care îi va şi arăta sărbătoritului(ei) că ai ţinut cont de dorinţele şi nevoile sale. Nu te fixa pe ceva.


Capricorn

Este posibil ca ceva din comportamentul celor dragi faţă de tine să te deranjeze astăzi. Te-ai aşteptat probabil să reacţioneze astfel într-o situaţie de viaţă comună sau care are legătură doar cu tine, iar din această cauză, există riscul să se nască tensiuni între tine şi ei. În alte cazuri, este posibil ca persoanele din familie să aibă nişte aşteptări faţă de nativii(ele) acestui semn, iar ele să nu fie satisfăcute pe deplin. În orice caz, este clar că lucrurile nu merg tocmai bine între voi, că trebuie să încerci să vorbeşti deschis despre ce îţi doreşti de la ei.

Vărsător

Intri astăzi în contact cu tot felul de informaţii, dar ar fi indicat să îţi iei un timp de gândire înainte să faci ceva pe baza lor. Există riscul să spui ceva sau să acţionezi într-un fel pe care nu ţi-l doreşti, pe care îl vei regreta mai devreme sau mai târziu. Unele evenimente sunt încă în derulare şi ar fi indicat să ai puţină răbdare înainte să îţi formezi o viziune, iar unele lucruri care ţi s-au spus pot fi formulate într-un fel în care să te inducă în eroare deliberat. Aşadar, ai grijă la intenţiile celor din jur.

Peşti

Dacă te gândeşti să faci o investiţie într-un plan de viitor, indiferent dacă este personal sau aparţine cuiva de încredere, gândeşte-te de două ori. Din entuziasm sau de dragul cuiva, este posibil să te înhami la ceva mult diferit faţă de aşteptările sau perspectiva ta iniţială. Sau poate că îţi asumi un risc pe care nu l-ai înţeles prea bine la început. Aşadar, te numeri şi tu printre nativii(ele) care trebuie să dea dovadă astăzi de răbdare, să îşi ia un timp de gândire. Dacă cineva te grăbeşte, acesta ar trebui considerat un semnal roşu, că se întâmplă ceva ciudat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici