HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie – Venus în Capricorn. Aceste zodii preiau iniţiativa în relaţii.

Venus se mişcă de azi înainte prin Capricorn, unde rămâne până în 3 ianuarie 2023 când trece în Vărsător. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) preiau iniţiativa în relaţii.

21622 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie – Venus în Capricorn. Aceste zodii preiau iniţiativa în relaţii.

NASA

HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Berbec 
Venus începe azi să tranziteze casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce amplifică nu doar abilitatea ta de comunicare pe plan profesional, ci şi carisma de care dai dovadă pe acest plan. În plus, s-ar putea să apară oportunităţi de a cunoaşte persoane importante în domeniul tău de activitate, de a crea o impresie foarte bună în ceea ce le priveşte. Acest lucru s-ar putea să îţi fie de mare ajutor în viitorul apropiat.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Taur
 
Venus se deplasează de azi înainte prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea schimba ceva la principiile tale cu privire la viaţa intimă. De asemenea, acest tranzit este un semn bun pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în relaţii la distanţă sau cu persoane care provin dintr-o altă cultură şi/ sau care au o altă naţionalitate sau religie. Toate aceste diferenţe nu se simt la nivelul relaţiei voastre de cuplu.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Gemeni
 
Venus îşi face azi apariţia în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, ceea ce poate însemna faptul că multe din discuţiile din această perioadă cu persoana iubită şi/ sau cei care lucrezi vor viza unele investiţii comune sau parteneriate. Cu alte cuvinte, s-ar putea să puneţi unele sume împreună şi să faceţi unele achiziţii sau să lansaţi un proiect în care aveţi mare încredere. Lucrurile încep să se mişte în direcţia dorită.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Rac
 
Venus poposeşte în decursul zilei de azi în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că prioritatea ta din această perioadă sunt relaţiile pe care le ai în plan personal sau profesional. Cu alte cuvinte, apar oportunităţi să consolidezi aceste legături, dar şi să le conduci la un alt nivel, mai ales dacă au stagnat o vreme în acelaşi stadiu. Nu te teme de necunoscut căci de acolo vine adevărata evoluţie personală şi relaţională.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Leu
 
Venus începe să se mişte azi prin casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că te înţelegi mai bine cu colegii de muncă în această perioadă. De asemenea, climatul de la serviciu este unul mai armonios decât de obicei, ceea ce îţi permite să dai dovadă de un randament mai mare, să nu îţi fie teamă că o părere diferită ar putea declanşa un conflict inutil între tine şi ceilalţi colegi.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Fecioară
 
Venus progresează în decursul zilei în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce marchează o perioadă plină de afecţiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară oportunităţi de flirt sau chiar de a începe o relaţie. Depinde de tine dacă lucrurile evoluează sau nu între tine şi acel cineva interesant pe care l-ai cunoscut nu de multă vreme.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Balanţă
 
Venus poposeşte azi în casa familiei din astrograma ta generală, iar odată cu ea, vine la pachet o stare de armonie vizibilă între tine şi cei dragi, în ciuda diferenţelor de mentalitate şi/ sau de personalitate între tine şi cei dragi. De asemenea, se observă o ameliorare la nivelul relaţiei cu unele persoane apropiate cu care ai avut parte de destul de multe tensiuni în ultima vreme. Vă înţelegeţi mult mai bine în această perioadă.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Scorpion 
Venus îşi face azi intrarea în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce face să dai dovadă de mai multă carismă în raport cu cei de lângă tine. Comunici eficient cu ei, dar de data aceasta, s-ar putea să îţi fie mai uşor să laşi o impresie bună. În felul acesta, legi mai uşor relaţii şi le consolidezi pe cele care există deja fără să fie nevoie să depui prea multe eforturi în plus.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Săgetător 
Venus începe azi să se mişte prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău, ceea ce denotă faptul că ar putea apărea tot felul de oportunităţi de colaborare în această perioadă. Mai mult decât atât, s-ar putea să realizezi profituri destul de importante pe marginea lor. Încearcă să vezi care merită într-adevăr timpul şi energia ta şi încearcă să nu le pierzi din ochi. Vei avea mult de câştigat de pe urma lor acum.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Capricorn 
Venus îşi face azi loc în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă o doză dublă de şarm şi carismă. Prezenţa ta nu trece neobservată în niciun context social şi poţi obţine multe avantaje prin intermediul acestui lucru. De asemenea, laşi o impresie plăcută persoanelor din jurul tău, ceea ce te ajută să formezi destul de rapid relaţii cu persoane noi, care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine într-un domeniul sau în altul.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Vărsător
 
Venus intră pe parcursul zilei în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să te surprinzi gândindu-te la o fostă relaţie sau la atitudini pe care le-ai avut în trecut în raport cu partenerul. Acest lucru s-ar putea să te ajute să ai o abordare mai constructivă în relaţia de cuplu, să înveţi de pe urma unor greşeli din trecut. Acum ştii mai bine ce anume ai nevoie pe acel plan.
 
HOROSCOP Sâmbătă, 10 decembrie –Peşti 
Venus îşi face astăzi loc în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, iar pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru ar putea însemna că încep să dezolte altfel de sentimente pentru un prieten. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de oportunitatea unor proiecte împreună cu anturajul. Cu alte cuvinte, vă alăturaţi pentru a pune pe roate un plan comun, în care credeţi cu toţii. Este important să trageţi cu toţii tare la căruţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici