HOROSCOP Sâmbătă, 18 iunie – Încăpăţânarea costă scump azi. Zodiile află acest lucru pe propria piele

Luna din Vărsător aderă azi la un careu tensionat cu Venus din Taur, iar apoi la o conjuncţie cu Saturn retrograd din Vărsător. Pe zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) le aşteaptă o zi în care încăpăţânarea le costă scump.

33957 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 18 iunie – Încăpăţânarea costă scump azi. Zodiile află acest lucru pe propria piele

Sursa Foto - NASA /Urania's Mirror

Berbec

Dintr-un motiv financiar, s-ar putea ca planurile ca planurile avute cu prietenii pentru astăzi să cadă. Sau poate că alte motive sunt cele care vă fac să nu vă mai petreceţi sâmbăta împreună, iar din această cauză, rămâi cu bani daţi pe care nu îi vei mai vedea înapoi. Conjuncţia Lunii cu Saturn în casa vieţii sociale prevesteşte o distanţe în raport cu o persoană pe care o credeai apropiată de tine acum de curând.

Taur

Este posibil să apară astăzi unele discuţii în contradictoriu între tine şi o persoană foarte apropiată din familie, de la care aştepţi în unele situaţii un gest de validare. Poate fi vorba de mama ta sau de o bunică ori mătuşă de care te simţi mai apropiat(ă). S-ar putea să nu primeşti reacţia de care aveai nevoie, iar din această cauză, există posibilitatea să te simţi uşor dezamăgit(ă), poate chiar trădat(ă) într-o măsură sau alta.

Gemeni

Nu eşti într-o stare de spirit tocmai bună. Poate că ai avut parte de o săptămână dificilă şi te resimţi din această cauză sau probabil că doar se întâmplă să fii într-o dispoziţie nu tocmai potrivită. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi pradă gândurilor nu tocmai pozitive. Luna face o conjuncţie cu Saturn care arată că ai tendinţa să pui răul în faţă, dar caută să priveşti şi partea plină a paharului.

Rac

Ceva ce s-a întâmplat astăzi sau care continuă de mai multe zile te face să nu vezi cu ochi tocmai buni modul în care evoluează o prietenie sau un proiect în care ai investit mult timp şi/ sau multă energie. Nici nu este de mirare că ai temeri, dar încearcă să vezi cât de fondate sunt de fapt. Conjuncţia Lunii cu Saturn ar putea accentua unele sentimente prea mult, deşi motivele nu sunt aşa grave.

Leu

Tu şi partenerul aţi putea ajunge astăzi la discuţii în contradictoriu din pricina carierei tale sau a lui. Ori poate că tu ai anumite aşteptări de la el/ea atunci când sunteţi în public, iar celălalt pare să nu ţină cont de ele. Este mai bine să comunicaţi despre nevoile şi dorinţele voastre în loc să treceţi direct la reproşuri sau la gestui care trădează faptul că nu sunteţi mulţumiţi. În felul acesta, poţi evita conflictele.

Fecioară

Ai avut parte de o săptămână dificilă şi te resimţi destul de mult în ceea ce priveşte oboseala. Dacă ţi-ai luat multe angajamente faţă de prieteni sau familei, caută să vezi pe care din ele le-ai putea amâna. În felul acesta, nu rişti să se ajungă la reproşuri. Ceilalţi vor înţelege că ai nevoie de timp şi pentru tine, că ai făcut tot ce se putea în contextul dat să nu-i dezamăgeşti în vreun fel.

Balanţă

Este posibil să se nască azi unele tensiuni între tine şi persoana iubită. Poate că aveţi preferinţe diferite în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber astăzi sau poate că apar motive de neîncredere care te fac să pui sub semnul întrebării ceea ce spune persoana iubită. Oricare ar fi situaţia, încearcă să te gândeşti dacă chiar există motive bine întemeiate de a te îndoi de încrederea celor de lângă tine. Poate nu-i aşa de rău.

Scorpion
O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ s-ar putea să afecteze atmosfera din casă într-un mod negativ. Nici tu, nici partenerul şi nici chiar alte persoane din familie nu reuşiţi să ajungeţi la o idee similară cu privire la modul în care ar trebui abordate aceste situaţii. Lasă de la tine în primă fază şi s-ar putea să realizezi că acesta era singurul lucru de care era nevoie pentru a ajunge la un consens.

Săgetător
În cazul în care lucrezi astăzi sau ai unele proiecte cu familia, trebuie să ai grijă cum comunici cu cei din jur, de la colegii de serviciu până la cei dragi. Nu este momentul în care să consideri că ceva este de la sine înţeles. Există riscul să se strecoare erori grave de interpretare dacă nu oferi sau nu soliciţi lămuriri. Iar în primul caz, poate că nici nu trebuie să aştepţi să fie cerute.

Capricorn
Există posibilitatea ca acele calcule pe care ţi le-ai făcut astăzi să nu se potrivească prea bine cu realitatea din teren. S-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ai fi vrut pentru un moft sau poate că vrei să impresionezi pe cineva drag cu un cadou. Oricare ar fi situaţia, cert este că s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ar fi indicat. Încearcă să vezi dacă chiar poţi să te îndepărtezi de bugetul propus.

Vărsător

S-ar putea strecura astăzi unele dificultăţi de comunicare între tine şi o persoană de familie. În contextul unui anumit subiect de comunicare, este posibil să faci mai greu faţă diferenţelor mari de personalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi cineva drag. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă aveţi unele planuri împreună sau angajamente sociale pe care nu le poţi rata nicicum. Lasă discuţiile pe altă dată.

Peşti
Există posibilitatea să apară unele veşti care te pun pe gânduri astăzi. Pe de altă parte, se recomandă să nu le bagi în seamă prea tare până când nu apar şi dovezi că lucrurile stau într-adevăr aşa cum ai crezut. În caz contrar, există riscul să reacţionezi într-un fel exagerat pe care nu îl poţi retrage. Aşadar, caută să te calmezi şi să treci la fapte abia atunci când te simţi absolut sigur(ă) pe tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici