HOROSCOP Vineri, 15 iulie – Zodiile, la mâna destinului. Singura lor şansă azi e să se adapteze

Luna din Vărsător face un careu tensionat cu Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să aibă parte de situaţii care le iau prin surprindere în mod neplăcut.

24161 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 15 iulie – Zodiile, la mâna destinului. Singura lor şansă azi e să se adapteze

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Berbec 

Nu este momentul potrivit în care să investeşti astăzi. Te-ai putea expune unor riscuri pe care nu le cunoşti îndeaproape sau poate că nu îţi doreşti chiar atât de mult acel ceva pentru a face mai târziu sacrificiile care se impun. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn s-ar putea să realizeze faptul că nu dispun de fondurile necesare pentru un astfel de efort financiar. Aşadar, poate că ar fi mai bine să mai aşteptţi, să vezi cum evoluează lucrurile şi dacă chiar merită să faci unele schimbări în planurile tale în ceea ce priveşte bugetul. Altfel, ar putea apărea probleme.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Taur

 
Ceva din comportamentul tău s-ar putea să nu le cadă prea bine superiorilor. Fie ajungi tu să faci un gest deplasat la serviciu, fie li se pare lor că ai forţat prea mult limitele. Încearcă să nu pui gaz pe foc, iar dacă poţi face ceva pentru a repune lucrurile în ordine între voi, nu ezita. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de eforturi mari în plan profesional, de nişte responsabilităţi care atârnă prea greu de umerii tăi. Încearcă să vezi dacă nu poţi scpăa de unele din ele fără să îţi afecteze prestigiul sau performanţele.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Gemeni 

Starea ta de spirit nu parte tocmai cea mai bună astăzi. Este posibil să te fi ajuns oboseala intensă pe care ai acumulat-o în ultima perioadă sau poate că stresul este cel care te afectează mai mult decât de obicei. În orice caz, se vede că eşti cu mintea în altă parte, că ai tendinţa de a pune răul în faţă şi de a vedea partea goală a paharului. În astfel de momente, trebuie să faci un exerciţiu de voinţă pentru a te asigura că lucrurile revin la normal. În caz contrar, rişti să fii neproductiv(ă) şi exagerat de melancolic(ă).
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Rac

 
Ceva ce ţine de un proiect personal sau de grup, de o relaţie de prietenie sau cea de cuplu nu merge aşa cum ţi-ai fi dorit. Aşadar, nu este de mirare dacă nu priveşti spre viitor cu optimism, dacă ai emoţii sau ţi-e teamă în legătură cu anumite lucruri. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de situaţii pe care nativii(ele) acestui semn nu le pot controla, care depind de alte persoane pentru a se îndrepta. Prin urmare, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să aştepţi şi să vezi dacă se rezolvă de la sine.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Leu

 
S-ar putea să se nască azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi din cauza faptului că a intervenit un dezechilbru în raportul de forţe între voi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de probleme în raport cu superiorii sau cu unii clienţi. Nu este exclus, de asemenea, nici ca nativii(ele) acestui semn să se confrunte cu situaţii în care competiţia se accentuează, în care se simt ameninţaţi(te) de alte persoane din companie sau din afară. Orice ai face, gândeşte-te bine dacă este cea mai bună modalitate de acţiune în acest moment.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Fecioară 

În plan profesional, ai parte astăzi de o zi dificilă. Poate că nu dispui de la fel de multă energie ca de obicei în acest moment al săptămânii sau poate că volumul de sarcini pe care le ai de făcut este mai mare decât de obicei sau mai greu. Aşadar, este nevoie să faci un exerciţiu de voinţă pentru a duce această zi de muncă la bun sfârşit în cele mai bune condiţii. Nu îţi va fi deloc uşor şi va trebui să ai grijă cum gestionezi lucrurile, dar dacă te concentrezi pe ceea ce contează, reuşita este a ta.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Balanţă 

S-ar putea contura astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Se spune că acolo unde dragostea este mare şi conflictele sunt aprinse, air de data aceasta, ele se stârnesc din nimic. Aşadar, încearcă să evaluezi situaţia şi să vezi dacă lucrurile sunt într-adevăr atât de grave pe cât par la o primă vedere. S-ar putea să nu stea chiar atât de rău, să se poateă face ceva în ceea ce le priveşte înainte să nu mai poţi da înapoi de la unele vorbe sau gesturi care riscă să te rănească pe tine sau pe ceilalţi.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Scorpion

 
Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu familia. Mărul discordiei pare să îl reprezinte o situaţie de ordin casnic, domestic sau locativ în privinţa căreia tu şi partenerul de viaţă sau alte persoane dragi nu aveţi o perspectivă comună în legătură cu ceea ce ar trebui să se facă. Pe de altă parte, s-ar putea să vă fi lipsit calmul când aţi discutat ultima oară acest subiect. Încearcă să vezi dacă nu cumva există totuşi o cale de mijloc rezonabilă, un compromis care v-ar putea satisface pe toţi într-o anumită măsură.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Săgetător

 
Există riscul astăzi să se nască tensiuni între tine şi unii colegi de serviciu cu care şi aşa nu ai prea multe lucruri în comun. Un conflict în toată regula riscă să fie cu atât mai neproductiv dacă lucraţi împreună în cadrul unui proiect, iar randamentul vostru per ansamblu depinde de modul în care comunicaţi, de capacitatea voastră de a ajunge la un compromis. Aşadar, este foarte important să nu laşi lucrurile să meargă de la sine. În cazul altor nativi(e), această zi aduce probleme de ordin tehnic, care pot face ca progresele lor să dispară fără să se aştepte.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Capricorn 

Din punct de vedere financiar, ziua nu arată prea strălucit pentru tine. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu ai luat decizii prea inspirate în ultima vreme sau pentru că ai băgat mâna prea adânc în buzunar pentru unele lucruri de care nu aveai nevoie. În cazul altor nativi(e), previziunea anterioară poate constitui un avertisment, având în vedere că tentaţiile abia acum le dau târcoale şi mai au încă timp să facă ceva înainte să se ajungă prea departe. Aşadar, încearcă să ai grijă la cheltuieli, să nu se hazardezi în ceea ce le priveşte. Dă dovadă de cumpătare.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Vărsător

 
O simplă diferenţe de opinie cu cineva din familie s-ar putea transforma astăzi într-un adevărat conflict. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi subiectele delicate şi ce faci pentru a ajunge la un compromis cu cei dragi. Ar ajuta, de exemplu, dacă ai avea mai multă grijă la tonul pe care îl adopţi în raport cu ei sau la gesturile pe care le faci. S-ar putea să interpreteze eronat anumite lucruri şi să se ajungă prea departe înainte de a putea îndrepta lucrurile la timp. Depinde doar de tine să detensionezi atmosfera la timp, să laşi de la tine.
 

HOROSCOP 15 iulie 2022 - Peşti 

S-ar putea să auzi astăzi unele veşti care te tulbură. Sau poate că este vorba de unele bârfe care îţi cad greu. Indiferent de situaţia în care te afli, este cert faptul că trebuie să ai mai multă grijă la lucrurile cărora le dai crezare. S-ar putea ca unele din ele să fie menite să te ducă în eroare sau poate că sunt informaţii incomplete, care nu reflectă întocmai situaţia de care ai fost înştiinţat(ă). Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai aştepta un timp înainte să mergi mai departe cu ceea ce ţi-ai propus să faci acum.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici