HOROSCOP Vineri, 17 iunie. Veşti bune azi pentru trei zodii. Nu se aşteptau să le primească

Luna ajunge azi în casa Vărsătorului, de unde îi trasează un trigon armonios lui Mercur din Gemeni. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) primesc astăzi o serie de veşti bune.

49241 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 17 iunie. Veşti bune azi pentru trei zodii. Nu se aşteptau să le primească

Sursa - NASA

HOROSCOP 17 iunie - Berbec

Luna îşi face azi intrarea în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, semn că astăzi o bună parte din timpul şi energia ta se îndreaptă în direcţia prietenilor sau a proiectelor pe care le ai în derulare sau pe care le vei implementa. Unele persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni te sfătuiesc de bine şi cred în visurile tale, fapt care te inspiră să mergi mai departe şi să priveşti înainte cu optimism. Ba mai mult, s-ar putea să îţi ofere unele sfaturi extrem de valoroase, pe care le vei pune în aplicare.

HOROSCOP 17 iunie - Taur

Luna ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că te aşteaptă o zi plină pe plan profesional. Ar putea apărea, de exemplu, o sarcină de lucru care ţi-ar putea aduce un plus la salariu sau poate că îţi propune unul dintre superiori să vă ocupaţi împreună de ceva după orele de serviciu. Oricare ar fi scenariul, cert este că împuşti doi iepuri dintr-o lovitură: atragi atenţia asupra experienţei tale profesionale şi asupra abilităţilor pe care ai reuşit să le dezvolţi, iar în acelaşi timp, s-ar putea să îţi rotunjeşti salariul într-o manieră substanţială, care face simţitor diferenţa.

HOROSCOP 17 iunie - Gemeni

Luna îşi face azi loc în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este o zi propice în care să te ocupi de chestiuni care ţin de concediu, examene sau vizite pe la ghişeele unde poţi rezolva anumite probleme birocratice. De asemenea, este o zi în care te simţi bine în pielea ta şi apar mai multe indicii că merită să ai încredere în perspectiva ta asupra anumitor lucruri. Vezi totul limpede şi ai experienţa de viaţă necesară pentru a le aborda într-o manieră înţeleaptă, care te va conduce la rezultat dorit în final.

HOROSCOP 17 iunie - Rac

Luna poposeşte într-o importantă casă relaţională din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că te preocupă astăzi relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, ar putea fi şi o sursă de nelinişti şi de vulnerabilităţi, de dileme pe care, cel puţin momentan, nu le poţi clarifica. Încearcă să vezi pe ce anume te simţi nesigur(ă) în raport cu ei(ele) şi cum anume ai putea clarifica lucrurile între voi. S-ar putea să nu fie vorba de nimic grav, ci mai degrabă de ceva care s-ar putea repara printr-o conversaţie deschisă şi calmă.

HOROSCOP 17 iunie - Leu

Luna îşi face apariţia în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care fac din relaţia sentimentală şi din legăturile profesionale un centru de interes astăzi. Comunici bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, iar din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, mai ales în ceea ce priveşte obiectivele finale ale proiectelor de care vă ocupaţi acum sau ale celor pe care le veţi implementa în perioada care urmează. Aşadar, nu vă va fi prea greu să ajungeţi la un consens când apar diferenţe.

HOROSCOP 17 iunie - Fecioară

Luna poposeşte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că nu vei duce lipsă de energie pe parcursul acestei zile. Adevărul este că te şi aşteaptă o zi plină la locul de muncă, în care aşteptările sunt mari, iar timpul destul de scurt. Aşadar, secretul este acela de a încerca să gestionezi stresul cât mai bine cu putinţă şi să te concentrezi întâi şi întâi pe priorităţi. În felul acesta, îţi va fi destul de uşor să le duci pe toate la bun sfârşit, cu toate că ai multe de făcut până la finalul zilei.

HOROSCOP 17 iunie - Balanţă

Luna îşi face loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că ar fi indicat să petreci mai mult timp astăzi alături de persoana iubită şi/ sau de cei mici. Îţi va face mult bine dacă reuşeşti acest lucru, întrucât păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Aveţi aşteptări similare de la această zi şi simţiţi nevoia de a vă bucura împreună de hobby-urile voastre comune. În cazul în care eşti single, dar ai programată o întâlnire cu cineva, s-ar putea să fii plăcut surprins(ă) de multitudinea de lucruri pe care le aveţi în comun.

HOROSCOP 17 iunie - Scorpion

Luna ajunge în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care se aşteaptă de la tine să investeşti mai mult timp şi energie pe plan familial. Vestea bună este că dispui de răbdarea necesară pentru a interacţiona armonios cu cei dragi, chiar şi atunci când mentalităţile şi personalităţile voastre par să nu se intersecteze deloc. Ai trecut recent printr-un episod nu tocmai plăcut în raport cu cineva din familie şi ştii care sunt lucrurile pe care merită să te concentrezi şi ce este de făcut atunci când apar la suprafaţă diferenţe mari. Ţi-ai însuşit o lecţie extrem de valoroasă.

HOROSCOP 17 iunie - Săgetător

Luna îşi face loc în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce îţi potenţează abilitatea de a interacţiona cu cei de lângă tine. Efectele pozitive ale acestui tranzit se văd mai ales în felul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, persoane cu care pari a fi conectat(ă) azi pe aceeaşi frecvenţă. De asemenea, este o zi favorabilă pentru nativii(ele) care au parte de negocieri astăzi sau care vor să înceapă un proiect în colaborare cu cineva. Din câte se pare, concluzia conversaţiilor şi termenii finali îi vor avantaja pe termen lung.

HOROSCOP 17 iunie - Capricorn

Luna poposeşte în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că nu este de mirare dacă te preocupă finanţele destul de mult astăzi. Vestea bună este că apar oportunităţi în acest sector, că apar şanse de a realiza unele profituri care să îţi rotunjească veniturile. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de activităţi extraprofesionale, de proiecte care ar putea apărea în sectoare de activitate cu care cochetezi din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru tine pe plan financiar, dar şi la nivel profesional.

HOROSCOP 17 iunie - Vărsător

Luna tranzitează de azi încolo semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri de o infuzie de energie şi bună dispoziţie. Ajută şi faptul că eşti în relaţii bune cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, că timpul petrecut alături de ei te ajută să vezi partea plină a paharului. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti astăzi mai multă atenţie decât în mod normal din partea admiratorilor(oarelor), ceea ce te face să ai mai multă încredere în tine însuţi(ăţi). Şi nu este exclus să întâlneşti pe cineva care îţi stârneşte interesul într-un mod deosebit.

HOROSCOP 17 iunie - Peşti

Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să iasă astăzi la iveală latura ta introvertită. Aşadar, s-ar putea să nu îţi facă prea bine grupurile mari de persoane ori contextele sociale în care trebuie să afişezi o faţetă a ta cu care nu eşti 100% compatibil(ă). Cel mai bun scenariu de petrecere a timpului liber este acela în care te bucuri de compania familiei, mai ales dacă timpul de calitate v-a cam lipsit în ultima vreme. În felul acesta, îţi vei face plinul de energie pentru angajamentele pe care ţi le-ai luat în weekend.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici