VIDEO David Popovici a obţinut locul 7 în finala de la 100 m liber

  • După locul 4 la 200 m liber, sportivul bucureştean a pierdut din viteză în proba lui favorită, 100 m liber.
  • Popovici viza o medalie la 100 m liber, unde avea cel mai bun timp al sezonului, la Europenele de juniori de la Roma.
  • David Popovici va încerca să prindă finala şi în proba de 50 m liber.
3004 afișări
Imaginea articolului VIDEO David Popovici a obţinut locul 7 în finala de la 100 m liber

David Popovici n-a reuşit minunea în finala de 100m liber. Doar locul 7 pentru juniorul român

Calificat din semifinale cu al 5-lea timp, David Popovici (16 ani) a încheiat pe locul 7, penultimul, finala probei de 100 m liber, cu timpul 48.04. Titlul olimpic a fost cucerit de americanul Dressel (47.02, record olimpic). Podiumul de premiere a fost completat de australianul Chalmers (47.08) şi de rusul Kolesnikov (47.44).



Cursa de 100 m liber este preferata românului, care pare că a pierdut din forţă şi din viteză înaintând în competiţie. Popovici deţinea cel mai bun timp al anului la sută, dar sportivul nostru n-a reuşit ce şi-a propus: o medalie. 

După finală, David a postat pe contul său de Facebook: ”Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Aventura continuă! Mândru că sunt român!”.

David Popovici a bifat a doua finală a carierei, în condiţiile în care are vârsta junioratului, 16 ani. Aflat la prima sa Olimpiadă, sportivul din Bucureşti a terminat cursa de 200 m liber pe locul 4, la două sutimi de secundă de ultimul loc al podiumului.

Românului i-a mai rămas cursa de 50m liber, unde urmează calificările, însă resursele sale fizice par pe terminate, deşi puştiul afişează mereu o atitudine optimistă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici