Jocurile Olimpice 2020. Rezultate negative pentru fotbaliştii români înainte de plecarea la Tokyo

  • Ultima testare Covid-19 efectuată în România de către echipa naţională olimpică de fotbal masculin nu a relevat nici un caz pozitiv
  • Întregul lot are undă verde pentru deplasarea în Japonia.
  • Delegaţia României va pleca joi dimineaţă spre Tokyo.
221 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice 2020. Rezultate negative pentru fotbaliştii români înainte de plecarea la Tokyo

Jocurile Olimpice 2020

Întregul lot, însoţit de echipa tehnică, va zbura spre Tokyo, decolarea fiind programată la ora 10:05. Charter-ul olimpic îi va duce în Japonia pe fotbalişti, alături de sportivii români de la box, baschet 3×3, canotaj, scrimă, judo, tenis de masă şi tir cu arcul.

Tricolorii vor fi cantonaţi în prima perioadă a Jocurilor Olimpice la Kashima Central Hotel, la aproximativ 30 de minute distanţă de terenurile de antrenament. Pentru meciul 3 din grupă întreaga delegaţie se va muta, pe 26 iulie, din Kashima la Sapporo, în insula Hokkaido, la 1.000 km distanţă.

Delegaţia reprezentativei de fotbal, la fel ca şi ceilalţi sportivi din Team România, va putea părăsi hotelul doar pentru antrenamente şi meciuri, potrivit normelor stabilite de organizatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici