Jocurile Olimpice: Coco Gauff a fost depistată pozitiv la testul COVID-19. Jucătoarea de tenis nu merge la Tokyo

  • Sportiva a anunţat pe Twitter că din motive medicale nu poate participa la Olimpiada asiatică.
  • Coco Gauff ar fi condus SUA la tenis, după ce Serena Williams a declarat forfait.
  • În sportul alb, lista absenţilor de la JO este lungă şi conţine nume importante.
342 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: Coco Gauff a fost depistată pozitiv la testul COVID-19. Jucătoarea de tenis nu merge la Tokyo

Jocurile Olimpice: Coco Gauff a fost depistată pozitiv la un test COVID-19. Jucătoarea de tenis nu merge la Tokyo

Coco Gauff a anunţat prin intermediul reţelei de socializare Twitter, duminică, faptul că se va retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a ieşit pozitiv la un test COVID-19. Anunţul sportivei vine cu doar câteva zile înainte ca Jocurile să înceapă. Competiţia are startul pe 23 iulie şi se va încheia pe 8 august.
 

Gauff urma să concureze la primele sale Jocuri Olimpice, iar selecţia pentru echipa SUA a făcut-o cea mai tânără jucătoare de tenis de când croatul Mario Ančić a debutat în Jocurile din 2000 de la Sydney.

Tânăra de 17 ani a devenit o figură semnificativă pentru americani, după ce Serena Williams a anunţat că nu va concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în urma unei accidentări suferite la Wimbledon. În plus, şi Sofia Kenin a ieşit din cărţi din cauza COVID-19.

De la Jocurile Olimpice din această vară lipsesc câţiva jucători de tenis de renume, printre care Roger Federer, Rafael Nadal, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Simona Halep şi Bianca Andreescu.

Nu absentează însă Novak Djokovic, liderul ATP, care va reprezenta Serbia.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici