Jocurile Olimpice: Delegaţia României a ajuns la Tokyo după 13 ore de zbor

  • În lotul României se află o singură medaliată cu aur la Olimpiadă: spadasina Ana Maria Brânză.
  • Competiţia asiatică se va disputa fără spectatori în tribună.
931 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: Delegaţia României a ajuns la Tokyo după 13 ore de zbor

Jocurile Olimpice: Delegaţia României a ajuns la Tokyo după 13 ore de zbor

Delegaţia României, alcătuită din 101 sportivi, a aterizat pe tărâm nipon, după un zbor de peste 13 ore. Îmbarcarea s-a făcut joi dimineaţă, la Bucureşti.

România va participa, în perioada 23 iulie - 8 august, la Jocurile Olimpice de Vară, o întrecere marcată de numeroase restricţii provocate de pandemie.

Anunţul sosirii în Japonia a fost făcut făcut pe un cont de Facebook care aparţine FRF:

”După mai bine de 13 ore de zbor, Team Romania a ajuns la Tokyo. Urmează procedura de intrare în Japonia şi apoi tokyotricolorii vor pleca spre Kashima!”, se scrie pe pagina naţionalei de fotbal a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici