Larisa Iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă

Lariasa Iordache nu va participa la finala olimpică de la bârnă, anunţă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român într-o postare pe Facebook.

2510 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă

NEWS ALERT Laria Iordache se retrage din finala olimpică de la bârnă

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, arată postarea.

Anterior, gimnasta, accidentată la gleznă, a transmis că este determinată să lupte pentru a-şi împlini visul: o medalie olimpică. „Mulţumesc fanilor pentru toată susţinerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive şi pentru încrederea pe care mi-o oferă şi pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă”, a transmis pe 29 iulie Larisa Iordache, din Satul Olimpic.

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la Ariake Gymnastics Center. Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului şi a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici