Team România a depus jurământul pentru participarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat duminică Team România, într-o transmisiune a postului TV naţional realizată din cele patru bule olimpice de izolare sanitară de la Complexul Olimpic Sydney 2000, Centrul Naţional Snagov, Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi Olimpic din Poiana Braşov.

932 afișări
Imaginea articolului Team România a depus jurământul pentru participarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Sursa foto: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Separaţi fizic de pandemie dar uniţi în spirit, membrii Team Romania au fost prezentaţi duminică de preşedintele COSR, Mihai Covaliu şi ministrul tineretului şi sportului, Eduard Novac.

La Izvorani, au fost prezenţi sportivii de la scrimă, gimnastică, tenis de masă, baschet 3x3, box, tir sportiv, tir cu arcul, lupte şi înot. După mesajul de încurajare al secretarului general, George Boroi, au fost depuse jurămintele olimpice.

Marian Drăgulescu a depus jurământul pentru sportivi, Viorel Filimon (tenis de masă) pentru antrenori şi Marius Florea (scrimă) pe cel al arbitrilor.

Ana Maria Popescu şi Robert Glinţă au transmis colegilor din Echipa Olimpică Team Romania încredere şi curaj pentru a urma visul pentru care s-au pregătit de o viaţă.

De la Snagov, cei mai numeroşi membrii ai Team Romania, sportivii de la canotaj au transmis optimism şi au vorbit despre dorinţa de a fi cei mai buni, de a da totul pentru echipă, pentru România.

Elisabeta Lipă, preşedinte Federaţiei Române de Canotaj şi purtătoarea de drapel, Mădălina Bereş, au fost vocile care au punctat momentul. Reprezentanţii atletismului prezenţi în baza de la Snagov au fost prezenţi alături de canotori la prezentare.

De la Mogoşoaia, echipa naţională de fotbal a mizat pe hotărârea lui Mirel Rădoi şi a punctat prin căpitanul Marius Marin dorinta şi nerăbdarea de a debuta la Jocurile Olimpice a tuturor celor care fac parte din delegaţie.

Judoka şi atleţii din Complexul Olimpic din Poiana Braşov au încheiat şirul intervenţilor în direct aducând cu ei spiritul de luptă şi mândria de a fi parte a Echipei Olimpice Team Romania.

Misiunea Tokyo 2020 a început pentru Team Romania. Fiecare zi care trece până la debutul competiţiei, pe 23 iulie, înseamnă încredere, dorinţă, ambiţie şi multă mândrie, se precizează în comunicatul remis de COSR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici