VIDEO Cătălin Chirilă nu s-a calificat în finala probei olimpice de canoe sprint 1.000 m

  • Sportivul român Cătălin Chirilă nu a reusit sâmbătă să se califice finala probei de canoe sprint 1.000 metri, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
  • Românul a fost pe loc de calificare la toate punctele de control, dar a cedat inexplicabil pe ultimii 200 de metri.
268 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cătălin Chirilă nu s-a calificat în finala probei olimpice de canoe sprint 1.000 m

Cătălin Chirilă nu s-a calificat în finala probei olimpice de canoe sprint 1.000 m

Cătălin Chirilă a trecut al patrulea la 250 m, ca mai apoi la jumătatea cursei să fie chiar pe 3. La 750 m a început să dea primele semne de oboseală, fiind din nou al 4-lea însă la limită cu locul 5.

Toţi concurenţii au declanşat sprintul final, nu însă şi Chirilă, care a redus inexplicabil ritmul şi a rămas mult în urmă.

În cele din urmă, a trecut linia de sosire pe locul 6, cu timpul de 4:09.397 minute şi evoluează în finala B a probei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici