16 percheziţii şi mandate de aducere în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. Anunţul Poliţiei Capitalei

  • Poliţişti şi procurori pun în aplicare, în dimineaţa zilei de joi, 16 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, anunţă Poliţia Capitalei..
  • La acţiune participă poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul Investigaţii Criminale - Sector 1
2726 afișări
Imaginea articolului 16 percheziţii şi mandate de aducere în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. Anunţul Poliţiei Capitalei

Percheziţii şi mandate de aducere în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman pentru şantaj şi ameninţare

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

La acţiune participă poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul Investigaţii Criminale - Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici