Video Alecu Chitaru, judecat în libertate

Alecu Chitaru, trimis în judecată pentru înjunghierea şefului Administraţiei Domeniilor Statului (ADS), a fost pus în libertate joi, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis recursul său împotriva deciziei instanţei inferioare, care îi prelungise mandatul de arestare.

8 afișări

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Alecu Chitaru - trimis în judecată pentru înjungierea şefului ADS Barna Tanczos - a cerut de mai multe ori să fie pus în liberate, invocând diferite sărbători religioase sau diferite boli. El a fost arestat în 24 martie, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Incidentul dintre Chitaru şi Barna a survenit unei solicitări de aviz de la şeful ADS pe o adeverinţă, în legătură cu o vizită a omului de afaceri la autorităţile de la Bruxelles. Chitaru l-a acuzat pe directorul ADS că ar fi modificat conţinutul actului pe care mai multe persoane îl semnaseră şi care mai trebuia parafat doar de Barna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici