Băsescu: Chiuariu este un tânăr mafiot obraznic

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu este "un tânăr mafiot obraznic", care serveşte o clientelă şi pe care premierul Tăriceanu nu l-ar fi numit ministru, dacă ar fi fost "dezlegat".

4 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Chiuariu este un tânăr mafiot obraznic

Băsescu: Chiuariu este un tânăr mafiot obraznic

Băsescu a spus că partea din raportul CSM referitoare la Secţia a 2 - a DNA a fost făcut să iasă în presă cu ştiinţa lui Chiuariu.

Partea din raport care viza secţia a 2 - condusă de Ţuluş a ieşit "pe tandemul" oameni de afaceri, politicieni, ministrul Justiţiei, directori de ziar şi "cuplat cu un domn de la o televiziune de nişă, care făcea promovarea împreună cu ziarul".

"El a organizat toată aceast mascaradă, toată această luptă împotriva instituţiei", a spus Băsescu, fără a preciza la cine se referă.

El a declarat că DNA anchetează "oameni apropiaţi lui Fenechiu", oameni apropiaţi "acestui Chiuariu".

Şeful statului a mai spus despre Chiuariu că a fost "juristul lui Fenechiu" şi că la trei zile după ce a fost numit ministru a făcut "ceea ce a fost trimis să facă", adică să ceară revocarea procurorului Doru Ţuluş.

Băsescu a dat asigurări că nu-l cunoaşte pe Ţuluş, dar ştia că are un mandat de trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici