Florin Cîţu: Eu am desfiinţat secţia SIIJ. Acum e rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiţiei

  • Florin Cîţu evită să se poziţioneze în privinţa desfiinţării Secţiei de Investigare a Infracţuinilor în Justiţie (SIIJ) în favoarea USR sau a UDMR.
  • Florin Cîţu: „Aştept soluţia Parlamentului împreună cu Ministerul Justiţiei.”
291 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Eu am desfiinţat secţia SIIJ. Acum e rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiţiei

Florin Cîţu: Eu am desfiinţat secţia SIIJ. Acum e rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiţiei

Premierul Florin Cîţu evită să se poziţioneze în privinţa desfiinţării Secţiei de Investigare a Infracţuinilor în Justiţie (SIIJ) în favoarea USR sau a UDMR: „Eu am desfiinţat secţia. Acum e rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiţiei”.

„Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple: eu am desfiinţat secţia SIIJ printr-un proiect de lege aprobat în guvern. Acum este rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiţiei, să vină cu cea mai bună soluţie, dacă există o altă soluţie mai bună decât ceea ce am făcut noi. Aştept soluţia Parlamentului împreună cu Ministerul Justiţiei. În ceea ce mă priveşte şi în ceea ce priveşte guvernul, noi am venit cu o soluţie de a desfiinţa secţia SIIJ”, spune Florin Cîţu.

El afirmă că UDMR şi USR pot găsi „un element comun”.

De aceea am cerut ca şedinţa de ieri (luni, în care liderii coaliţiei au discutat despre desfiinţarea SIIJ - n.r.). Să o amânăm şi să revenim... Săptămâna viitoare. Ar trebui să ne întoarcem la experţi. De acolo ar trebui să vină cele mai bune opinii. Acolo sunt şi de la PNL, şi de la UDMR, şi de la USR. NU se rupe coaliţia”, conchide premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici