Imagini în care un bărbat arată arma şi ameninţă că aruncă în aer poliţişti. Reacţia Europol

  • Un bărbat din Dâmboviţa s-a filmat când ameninţă că dacă poliţiştii vin să îl ridice îi va împuşca şi arată cum încarcă arma.
  • Chiar îi invită pe oamenii legii la el acasă, întreabând dacă au vestă antiglonţ, în timp ce arată o bombă.
  • Poliţiştii din cadrul Europol au transmis: „Dorinţă îndeplinită”.
1480 afișări
Imaginea articolului Imagini în care un bărbat arată arma şi ameninţă că aruncă în aer poliţişti. Reacţia Europol

Sursa foto: Facebook / Sindicatul Europol

Bărbatul din Dâmboviţa îşi începe filmarea în timp ce se droghează. De altfel, lui i s-a făcut dosar penal pentru că a fost prins de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa stupefiantelor.

„Vreau să vină să îmi spargă şi mie uşa acum”, spune bărbatul în imaginile filmate, în timp ce arată arma. „Să nu zică că dau cu cauciuc. Vreau doar să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc pentru că m-ai prins pe mine drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc”, ameninţă bărbatul. Apoi continuă: „Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când spagi. Şi nu să vii cu 2 - 3 inşi, că degeaba veniţi 2 - 3 inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o”, mai spune bărbatul, în timp ce arată o bombă

Imaginile au ajuns la poliţişti, iar sindicaliştii de la Europol chiar le-au postat şi pe pagina lor oficială de Facebook, spunând că „dorinţa i-a fost îndeplinită” bărbatului.

„În după-amiază acestei zile colegii noştri din cadrul IPJ Dâmboviţa l-au reţinut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împuşca şi pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au <îndrăznit> să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influenţa substanţelor stupefiante”, spun oamenii legii.

În prezent se fac cercetări pentru a stabili provenienţa armelor pe care le afişa dâmboviţeanul, precum şi substanţa pe care acesta o inhala în momentul în care adresa poliţiştilor ameninţări cu moartea prin intermediul clipului postat pe Facebook.

„Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunţa asupra infracţiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmaţiei a fost arestat pentru că a ameninţat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situaţia din judeţul Dâmboviţa unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a ameninţat că îi va omorî pe poliţiştii care îi vor bate la uşă”, mai spun poliţiştii din cadrul Europol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici