Magistrat, după criticile aduse deciziei CCR privind pensiile de serviciu: „Dublul standard demonstrează de ce meduzele trăiesc de atâtea sute de ani fără creier”

  • Judecătoarea Mădălina Afrăsinie spune că deciziile CCR trebuie respectate, şi nu criticate
  • Judecătoarea de la Tribunalul Bucureşti a lansat aceste afirmaţii după decizia CCR privind neconstituţionalitatea pensiilor magistraţilor
  • „Judecătorii CCR sunt culpabilizati, dar doar atunci când "lovesc" în ai lor”, spune judecătoarea
2783 afișări
Imaginea articolului Magistrat, după criticile aduse deciziei CCR privind pensiile de serviciu: „Dublul standard demonstrează de ce meduzele trăiesc de atâtea sute de ani fără creier”

Magistrat, după criticile aduse deciziei CCR privind pensiile de serviciu: „Dublul standard demonstrează de ce meduzele trăiesc de atâtea sute de ani fără creier”

„Observ de ceva timp că, direct şi indirect, judecătorii CCR sunt culpabilizati, dar doar atunci când "lovesc" în ai lor... dublul standard demonstrează de ce meduzele trăiesc de atâtea sute de ani fără creier.  Nici pe mine nu mă mulţumesc toate deciziile CCR, dar potrivit Constituţiei, adică cea pe care mulţi dintre noi am jurat să o respectăm, deciziile sunt obligatorii!”, spune Mădălina Afrăsinie, preşedintele Secţiei a VI-a Civilă de la Tribunalul Bucureşti.
 
Magistratul atrage atenţia că, înainte de a critica, ar trebui „deschisă cartea”. 
 
Precizările vin după ce premierul Ludovic Orban a criticat deciziile CCR privind neconstitutionalitatea abrogării pensiilor speciale. 
Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi pe motive de procedură, judecătorii nemaidezbătând fondul legii.
 
Camera Deputaţilor a adoptat, pe 28 ianuarie, cu 247 de voturi „pentru” şi 21 de abţineri, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, inclusiv pensiile magistraţilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici