Marina americană: nu cumpăraţi LSD de pe Dark Web

  • Marina americană a lansat recent un avertisment ciudat
  • Marinarii au fost îndemnaţi să nu cumpere LSD de pe Dark Web
  • Dark Web este o reţea ascunsă de internet care se ocupă cu activităţi ilegale
1296 afișări
Imaginea articolului Marina americană: nu cumpăraţi LSD de pe Dark Web

Sursa foto: profimedia

Marina americană a lansat recent un avertisment bizar marinarilor: să nu cumpere LSD de pe Dark Web pentru că este periculos şi probabil vor fi prinşi dacă o fac. Oficialii au declarat că piaţa ilicită desfăşurată prin prisma reţelei ascunse de internet comercializează sub protecţia anonimatului droguri periculoase care conţin substanţe nocive pentru sănătate. 

Marinarii nu mai sunt testaţi pentru utilizarea LSD-ului din 2006 şi autorităţile nu au cum să monitorizeze dacă aceştia îl iau în călătoriile lungi pe mare. Nu este clar de ce Serviciul de Investigare Penală Navală a emis avertismentul.

„Drogurile achiziţionate prin Dark Web sunt adesea preparate cu alte substanţe în combinaţii periculoase care pot duce la moarte. În plus, forţele de ordine internaţionale, federale, de stat şi locale lucrează colectiv, folosind o varietate de tehnici pentru a se infiltra pe pieţe, pentru a identifica utilizatorii şi pentru a combate ameninţarea drogurilor ilicite.”, se arată în comunicatul emis.

Dark Web-ul este o reţea paralelă de internet prin intermediul căreia se desfăşoară activităţi ilegale, de la vânzare de droguri până la arme. Reţeaua funcţionează pe baza unor browsere specializate care utilizează tehnologia de criptate pentru a proteja identitatea utilizatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici