Andrew Garfield ia o pauză de la actorie pentru a deveni un om obişnuit

„Trebuie să-mi recalilibrez viaţa şi să reconsider ce vreau să fac în continuare şi cine vreau să fiu”, a spus vedeta din „Amazing Spider-Man”, "Hacksaw Ridge" şi "The Social Network".

305 afișări
Imaginea articolului Andrew Garfield ia o pauză de la actorie pentru a deveni un om obişnuit

Sursa Foto - Hepta

Andrew Garfield, care a fost ocupat să joace în roluri din două filme apreciate de critici „The Eyes of Tammy Faye” şi „Tick, Tick... Boom!”, încântând, de asemenea, fanii Marvel cu o apariţie în „Spider-Man: No Way Home”,  a declarat într-un interviu pentru Variety că după încetarea rolului său în serialul „Under the Banner of Heaven”,  va lua pauză de la actorie. 

Mă voi odihni puţin”, a transmis el revistei.

„Trebuie să-mi recalilibrez viaţa şi să reconsider ce vreau să fac în continuare şi cine vreau să fiu şi să fiu doar o persoană obişnuită pentru o perioadă”

Sursa: HuffPost

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici