Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök a fost lansat. Experimentează apocalipsa mitologiei nordice

Pe 10 martie, Ubisoft a lansat expansionul Dawn of Ragnarök pentru jocul Assassin's Creed Valhalla. Jocul poate fi rulat pe PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One şi Xbox Series X/S, dar şi pe platformele Cloud ca Google Stadia sau Nvidia Geforce Now.

467 afișări
Imaginea articolului  Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök a fost lansat. Experimentează apocalipsa mitologiei nordice

Sursa Foto- Ubisoft

Pe 10 martie, Ubisoft a lansat expansionul Dawn of Ragnarök pentru jocul Assassin's Creed Valhalla. Jocul poate fi rulat pe PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One şi Xbox Series X/S, dar şi pe platformele Cloud ca Google Stadia sau Nvidia Geforce Now. 

În acest expansion Eivor trebuie să-şi îmbrăţişeze destinul ca Odin, zeul  înţelepciunii şi regele zeilor Aesir în mitologia nordică. El porneşte într-o aventură pe tărâmul piticilor, Svartálfaheimr, pentru a-şi salva fiul aflat în captivitate, Baldur, zeul luminii, a cărui moarte profeţită va declanşa Ragnarokul. 

Dar giganţii  Jotnar de gheaţă din Jotunheim şi giganţii de foc Muspel din Muspelheim invadează Svartalfheim, la comanda lor fiind Surtur, gigantul de foc despre care profeţiile spun că va distruge lumea cu sabia sa strălucitoare. 

Călătoria îl va forţa  pe Odin să-şi confrunte propria soartă împotriva Ragnarökului, apocalipsa mitologiei nordice despre care e profeţit că toţi zeii nordici vor muri.  

Ragnarok este o poveste din Edda Poetică şi Proza Edda, două colecţii de poeme nordice care au fost compuse în secolul 13 şi despre care istoricii susţin că au apărut în perioada convertirii la creştinism a populaţiilor din Scandinavia.

Potrivit legendelor, Ragarok începe când Baldur este ucis printr-un vicleşug de către Loki, zeul magiei. Thor piere într-o luptă cu  Jormungand, Şarpele Midgardului (fiul lui Loki şi al gigantei Angrboda), iar despre Odin este profeţit că va muri sfâşiat de Fenrir, un lup demonic conceput de Loki. Tyr, zeul războiului, este omorât de Garmr, un câine din iad, iar Loki şi Heimdalll se omoară reciproc într-o luptă sângeroasă. 

Assassin's Creed Valhalla a fost ultimul titlu mare din seria de jocuri Crezul Asasinilor, acesta fiind lansat pe 10 noiembrie 2020. În acest joc, preluăm rolul lui Eivor Varinsdottir, un viking din Norvegia care participă la invadarea Angliei anglo-saxone de către nordici în secolul al 9-lea. 

Ultimele două pachete de expansion cu conţinut suplimentar au fost Wrath of the Druids, axat pe Irlanda, şi Siege of Paris, care s-a concentrat pe asediul capitalei de azi a Franţei efectuat de către vikingi în anii 885-886. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici