Video Bryan Adams, criticat dur după un mesaj „rasist”: „Nenorociţii care mănâncă lilieci nu se mai satură să facă virusuri”

  • Cântăreţul Bryan Adams a fost acuzat de rasism după o postare pe Twitter
  • Muzicianul îşi exprima tristeţea că nu poate să înceapă turneul promis fanilor
  • ”Băiatule, trebuie să-ţi plimbi fundul rasist de aici!”, i-a răspuns un fan
1186 afișări

Ştii că l-ai aplaudat pe Bryan Adams la Bucureşti dar acum cântăreţul are probleme. Muzicianul a comentat trist că epidemia l-a făcut să rateze lansarea turneului pe care îl programase.

Adams a dat vina pe ”nenorociţii care mănâncă lilieci, vând animale în piaţă şi nu se mai satură să facă virusuri”. Mesajul său a fost primit cu acuzaţii de rasism. 

În scurt timp, Bryan Adams a şters postarea, dar comentariile au continuat să curgă. ”Băiatule, trebuie să-ţi plimbi fundul rasist de aici!”, i-a transmis un comentator. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici