BTS doboară recordul de vizualizări dar pe Youtube calitatea contează

  • Cei de la BTS au doborât recordul de vizualizări în 24 de ore, cu peste 101 milioane pe Youtube
  • Banii pe Youtube vin din click-uri pe reclame, nu din vizualizări, deşi vizualizările ajută
  • Be Inspired e cel mai urmărit canal românesc, cu 6,8 milioane de abonaţi
3094 afișări
Imaginea articolului BTS doboară recordul de vizualizări dar pe Youtube calitatea contează

BTS doboară recordul de vizualizări

Record de vizualizări pe Youtube. K-pop-erii de la BTS au avut peste 101 milioane de vizualizări în 24 de ore. Ai crede că s-au umplut de bani. Dar oare chiar aşa să fie? Hai să-ţi explic.

Banii pe Youtube se fac din vizualizări şi din click pe reclame. Banii din vizualizări sunt puţini pentru că depind de rating-ul ţării din care provine vizualizatorul, al cărui rating depinde de puterea lui de cumpărare. Ca atare, poţi să ai surpriza să câştigi mai mult cu un clip cu 100.000 de vizualizări, decât cu unul cu un milion de vizualizări.

Totuşi, vizualizările sunt importante pentru componenta cost per click. Normal, cu cât ai mai multe vizualizări, cu atât şansele ca cineva să dea click pe o reclamă sunt mai mari.

Iar dacă ai vizualizări multe, normal, poţi cere mai mulţi bani pentru clipuri sponsorizate. Pentru că de aici vin, de fapt, banii pentru youtuberi.

Cel mai urmărit canal românesc este Be inspired, un canal motivaţional, cu 6,8 milioane de abonaţi. Veniturile lunare ale canalului sunt estimate la peste 1.800 de dolari.

Muzical vorbind, Inna are peste 6 milioane de abonaţi, cu venituri lunare de peste 5.000 de dolari, dar canalul ei e înregistrat în Spania.

Totuşi,  youtuber-ul Shelby Church îţi spune că nu cantitatea contează.

Shelby Church youtuber: Nu ai nevoie de 10 milioane de vizualizări pe lună ca să trăieşti din Youtube, poţi să faci mai puţin şi să câştigi mai mult decât cel care face 10 milioane de vizualizări pe lună.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici