Comediantul american Bob Saget a decedat subit. Familia a dezvăluit cauza morţii

  • Comediantul şi actorul american Bob Saget a murit după o lovitură accidentală la cap
  • Raportul medico-legal a relevat că Saget nu ar fi consumat băutură sau droguri
  • Starul a fost găsit mort pe 9 ianuarie într-o cameră de hotel din Florida
2001 afișări
Imaginea articolului Comediantul american Bob Saget a decedat subit. Familia a dezvăluit cauza morţii

Sursa foto: MediafaxFoto

Comediantul american Bog Saget a murit în urma unei lovituri accidentale la cap, a declarat familia sa într-un comunicat.

Actorul a fost găsit mort pe 9 ianuarie într-o cameră de hotel din Florida, după ce a susţinut un turneu de stand-up cu o seară înainte.

Autorităţile au stabilit că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian. Nu au fost depistate droguri sau alcool în organismul actorului.

„Au ajuns la concluzia că s-a lovit din greşeală cu ceafă de ceva, nu a dat importanţă şi s-a culcat”, au spus membrii familiei.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost găsit pe patul hotelului de la Ritz Carlton din Orlando şi nu au existat semne că ar fi fost agresat.

Recepţionerul hotelului a intrat în cameră după ce comediantul nu s-a prezentat pentru check-out. Când a observat că acesta nu răspunde şi nu prezintă semne vitale,  a sunat imediat la serviciile de urgenţă.

Paramedicii chemaţi au constatat decesul la faţa locului.

Saget a fost cunoscut cel mai bine pentru rolul de „Danny Tanner” din sitcomul „Full House”, difuzat din 1987 până în 1995. Continuarea sa, „Fuller House”, a fost lansată pe Netflix în 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici