"Covizii au talent" Reprezentaţia cadrelor medicale din Dorohoi

Nici nu ştii dacă-i de râs sau de plâns. La “Covizii au talent” au ţinut o super reprezentaţie mai multe cadre medicale din Dorohoi. În spitalul judeţean Botoşani s-a realizat un videocllip în care se cânta ca la nuntă într-unul dintre saloane. Mai mult, au postat pe Facebook cântarea, să vadă toată lumea ce veseli şi sănătoşi sunt covizii.

4772 afișări

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
toni grecu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici