Cuplul Kardashian-West sunt despărţiţi dar împreună! Proiectele personale le-au umbrit căsnicia

  • Kim şi Kanye West au împreună doi băieţi şi două fete
  • Kim şi Knaye s-au distanţat din cauza programelor lor de lucru aglomerate
  • Cei doi sunt împreună din 2012, proiectele din ultima vreme au răcit căsnicia lor
3277 afișări
Imaginea articolului Cuplul Kardashian-West sunt despărţiţi dar împreună! Proiectele personale le-au umbrit căsnicia

Sursa foto: profimedia

Kim Kardashian şi Kanye West au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din Statele Unite ale Americii. Oriunde mergeau  toate obiectivele erau  pe cei doi soţi căsătoriţi din anul 2014. Curând s-a speculat faptul că cei doi nu mai formează demult un uplu. Însă când vine vorba de copiii lor, Kim şi Kanye West par să fie părinţi exemplari şi implicaţi.
 
Cuplul se pare că a întâmpinat probleme privind  căsnicia lor. Proiectele personale a fost motivul separării lor. Kim si Kanye au doi băieţi şi două fete. Kanye s-a aflat în atenţia presei după primul miting prezidenţial pentru alegerile din 2020.
 
Rapperul a postat pe contul de Twitter pentru a-şi expune frustrările, urmărind în special reacţiile din partea familiei lui Kim, în principal reacţia lui Kris Jenner, pe care a comparat-o cu dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. 
 
Fondatoarea SKIMs a decis să rămână lângă tatăl copiilor ei dar şi activă pe conturile sale oficiale pentru a-şi ţine fanii la curent cu noile întâmplări din familia Kim-West.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici