Video David Schwimmer, despre episodul nou din Friends: Reuniunea încă e în cărţi, în ciuda întârzierilor provocate de coronavirus

  • David Schwimmer (Ross din Friends) confirmă: Reuniunea încă e în cărţi, în ciuda întârzierilor provocate de coronavirus
  • Episodul special era aşteptat încă din luna mai, la lansarea platformei HBO Max
  • Filmările pentru proiect încep doar atunci când se vor putea desfăşura în siguranţă
208 afișări

Actorul, invitat prin ZOOM la TODAY Show, a fost rugat de gazda emisiunii să clarifice dacă reuniunea se mai întâmplă sau nu, pentru că după atâtea luni de amânare, din ce în ce mai mulţi fani nu mai cred în ea.

David Schwimmer nu doar că te asigură că vei avea parte de mult-aşteptatul episod de reuniune, dar spune şi că toţi cei şase actori din serialul original sunt implicaţi 100% în proiect.

Episodul special ar fi trebuit să fie difuzat în luna mai, odată cu lansarea HBO Max. Pandemia de coronavirus a oprit însă filmările la toate proiectele mari şi a dus la amânarea sau chiar anularea lansării unor filme şi seriale, precum Avatar 2 sau Matrix 4.

Trebuie să atingem şi subiectul ăsta. De atâtea săptămâni tot vorbim de reuniunea Friends, dar sunt oameni care nu mai cred că se va întâmpla.

Reporter: David, ne lămureşti tu, te rugăm? Va exista o reuniune?

DAVID SCHWIMMER (actor, Friends) Cu siguranţă vom face reuniunea, deja am lămurit multe dintre aspectele creative ale show-ului. Va fi un episod fără scenariu, cu nişte bucăţi surpriză amuzante.
Întrebarea e "când se va întâmpla", nu "dacă", încă încercăm să ne lămurim când va fi sigur să filmăm.

- Deci sunteţi toţi (actorii din serial) implicaţi în asta?

- Nici nu se pune problema!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici