Emily in Paris, sezonul 2. Evoluţia lui „Emily” - dezvăluiri, controverse, provocări

  • Emily va învăţa cum să asimileze mai bine în cultura franceză.
  • Serialul a obţinut locul trei în topul filmelor care descriu cel mai bine viaţa la Paris.
  • Sezonul doi se va filma în Paris, St. Tropez şi alte locaţii din sudul Franţei.
789 afișări
Imaginea articolului Emily in Paris, sezonul 2. Evoluţia lui „Emily” - dezvăluiri, controverse, provocări

Emily in Paris - ÎN LUCRU

Emily din „Emily in Paris” va fi mai „pariziană” în sezonul 2, informează CNN

Creatorul Darren Star spune că Emily, interpretată de Lily Collins, va învăţa cum să asimileze mai bine în cultura franceză.

„Emily in Paris” a atras critici dure din partea unor telespectatori francezi care spun că serialul de comedie Netflix interpretează clişee vechi despre viaţa în Paris.

„Probabil o mulţime de telespectatori care au locuit mult timp la Paris nu prea au înţeles că acţiunea este redată prin ochii unui personaj care experimenta oraşul pentru prima dată. Aşa a perceput ea totul -  a fost într-adevăr surprinsă de frumuseţea care era în jurul ei.", a declarat Darren Star. 

Când a ajuns acolo, a fost puţin cam norocoasă la început şi nu cred că va fi la fel de uşor pentru ea în al doilea sezon. Cred că se va obişnui mai mult cu Parisul, dar se vor intensifica provocările ei în încercarea învăţărea limbii franceze.", a continuat acesta.

De asemenea, sezonul 2 va aborda o nouă întorsătură în ceea ce priveşte relaţia amoroasă dintre Emily şi Gabriel, bucătarul francez interpretat de Lucas Bravo.

"A existat o întorsătură la sfârşitul primului sezon pe care ea nu a văzut-o venind şi vor există o mulţime de consecinţe care se vor întâmplă în noul sezon", a spus Darren.

Serviciul de învăţare a limbilor străine Babbel a chestionat peste 38.000 de parizieni despre filmele şi emisiunile TV care descriu cel mai corect oraşul lor iubit.

Respondenţii au stabilit că cele mai bune cinci reprezentări în limba engleză pe ecran ale Parisului sunt: „Midnight in Paris”, urmat de „Ratatouille”.

În ciuda comentariilor răutăcioase de pe internet, „Emily in Paris” a ajuns  pe locul trei; al patrulea a fost „Aristocats”, iar  „Julie & Julia” a fost pe locul cinci. 

Cel de-al doilea sezon a început producţia luni şi va filma în Paris, St. Tropez şi alte locaţii din sudul Franţei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici