Filmul cu Doctor Strange şi Scarlet Witch "zboară" către 450 de milioane de dolari

Anul 2022 se anunţă fructuos pentru Marvel Cinematic Universe.

2142 afișări
Imaginea articolului Filmul cu Doctor Strange şi Scarlet Witch "zboară" către 450 de milioane de dolari

Sursa Foto - Hepta

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, a încasat 185 de milioane de dolari la debutul său pentru a obţine una dintre cele mai profitabile lansări din toate timpurile pe plan intern.

Este, de asemenea, a doua cea mai profitabilă lansare din epoca post-pandemică, obţinând la nivel global 450 de milioane de dolari. .

Performanţa continuării la primul film Doctor Strange, lansat în 2016, este o victorie uriaşă pentru cinematografie şi Hollywood, deoarece sezonul de box office 2022 începe oficial.

După mai bine de doi ani de pierderi din cauza COVID-19, studiourile sunt în sfârşit gata să lanseze o paradă de filme epice amânate.  

Doctor Strange 2 este deja a doua cea mai mare lansare internă din 2022 după The Batman, care a încasat până în prezent 369,1 milioane de dolari, scrie The Hollywood Reporter

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici