„Godzilla vs. Kong” devine cel mai mare hit cinematografic al pandemiei

  • ”Godzilla vs. Kong” a înregistrat cel mai bun weekend de deschidere din perioada pandemiei.
  • Producţia ”Godzilla vs. Kong” a adunat 48,5 milioane de dolari în weekend în America de Nord, potrivit studioului.
  • Încasările au depăşit cu mult aşteptările industriei, care miza pe 20 de milioane de dolari în primele cinci zile.
567 afișări
Imaginea articolului „Godzilla vs. Kong” devine cel mai mare hit cinematografic al pandemiei

Foto: Profimedia

Producţia Warner Bros. „Godzilla vs. Kong” a înregistrat cel mai bun weekend de deschidere din perioada pandemiei, scrie CNN.

Filmul, care pune faţă în faţă doi dintre cei mai emblematici monştri din istoria cinematografului, a adunat 48,5 milioane de dolari în weekend în America de Nord, potrivit studioului. Filmul a câştigat 32,2 milioane de dolari în primele trei zile de difuzare.

Încasările au depăşit cu mult aşteptările industriei, care miza pe 20 de milioane de dolari în primele cinci zile.

Cel mai bun weekend de deschidere din pandemie a fost „Wonder Woman 1984”, care a câştigat 16,7 milioane de dolari în primele trei zile din decembrie, potrivit Comscore.

Un weekend de deschidere de 48,5 milioane de dolari nu este remarcabil într-o perioadă normală, dar cinematografele au fost puternic afectate de pandemia de coronavirus. Industria a trebuit să închidă săli din întreaga lume, studiourile au întârziat premierele iar publicul a fost greu de găsit.

Deschiderea filmului „Godzilla vs. Kong” este, de asemenea, un semn bun că streaming-ul, care este viitorul Hollywood-ului, poate face afaceri bune alături de sălile de cinema.

Warner Bros. a anunţat în decembrie că toate filmele sale din 2021 vor fi lansate simultan în cinematografe şi pe HBO Max, astfel că „Godzilla vs. Kong” a fost disponibil pe serviciul de streaming HBO Max al WarnerMedia de săptămâna trecută.

Printre titlurile programate în această vară se numără următorul Fast & Furious, „F9”, în iunie şi „Black Widow” al Disney şi Marvel, în iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici