Google îşi construieşte propriul oraş

  • Google vrea să construiască un nous campus lângă sediul central din California
  • Campusul se va numi Middlefield Park şi se va construi pe 16 hectare
  • Noul spaţiu va avea locuinţe, parcuri, restaurante şi teren de sport
626 afișări
Imaginea articolului Google îşi construieşte propriul oraş

Sursa foto: profimedia

Google are planuri mari după ce şi-a dat seama că munca de la birou este nesigură. Compania vrea să facă un „oraş” pentru angajaţii săi, cu 1850 de blocuri şi promite că 20 la sută din locuinţe vor avea un preţ accesibil. În afară de locuinţe, pe campusul de 16 hectare.

Google vrea să construiască restaurante, spaţii comerciale, pisicină şi teren de sport. Proiectul propus de Google include 12 parcări, iar clădirile nu vor fi mai înalte de 12 etaje, din cauza unui aeroport din apropiere.

Anul trecut, compania a închiriat 1.000 de metri pătraţi de birouri lângă Piaţa Unirii cu inteţia de a deschide un centru de cercetare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici