Ia-ţi prietenii şi evadează cu yacht-ul în Mediterană: trebuie să scoţi din buzunar 600 de euro pentru o săptămână de cazare pe velier

  • Laurentiu, skipper, organizează vacanţe pe yacht în Grecia, în vreme de pandemie
  • În largul mării esti ferit de Covid 19, iar până în Grecia ajungi fără restricţii
  • Trebuie să scoţi din buzunar 600 de euro pentru o săptămână de cazare pe velier şi să tii cont că trebuie să îţi găteşti şi să te gospodăreşti singur
713 afișări

Dacă vrei sa ajungi pe plajele sălbatice din insulele Ciclade, la Hydra, Santorini sau Lefkada pregăteşte-ţi câteva costume de baie, haine subţiri, dar şi o pelerină în caz că te surprinde ploaia pe mare. Poţi să ajungi cu maşina, fără restricţii, până în porturile din Grecia de unde te vei urca pe velier şi vei porni în aventură. În fiecare zi vei vizita o altă insulă, iar noaptea vei ancora fie în porturi, fie în golfuri.

Te costă 600 de euro locul pe barcă, bani la care se adaugă carburantul, mâncarea şi băutura. Dacă vrei să savurezi preparate locale poţi merge la tavernele din marine, dar va trebui să păstrezi o distanţă de un metru şi jumătate faţă de ceilalţi turişti. Dacă eşti popular şi iubit de prieteni, poţi convinge încă 8 să vină cu tine şi vei plăti doar 450 de euro.

”Ai la dispoziţie 4-5 cabine, 3-4 băi, un salon foarte spaţios, bucătărie complet echipată, iar pe punte o zona de relaxare care e tot timpul la umbră în timpul zilei, dar şi partea din faţă a navei unde poţi să îşi bei cafeaua sau să stai la plajă pe cei 14 metri lungime a unei nave de acest gen. În fiecare zi alte locuri pitoreşti şi alte locuri neaccesibile tuturor de pe uscat. La taverne avem spatiu de un metru şi jumătate pentru grupul nostru faţă de ceilalţi, aşa încât să ne simţim în siguranţă în totalitate. Mergem în golfuri unde înotăm, iar seara putem face petrecere pe navele noastre, ne bucurăm de spectacolul ceresc la un pahar de vin spumant sau rom”, spune Laurenţiu Simion, organizator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici