Întâlniri de urgenţă la Palatul Buckingham după interviul cu Harry şi Meghan Markle. Reacţia lui Boris Johnson

  • Întâlniril de criză care implică membrii regali seniori au avut loc după dufuzarea interviului cu Harry şi Meghan Markle.
  • prinţul Harry şi Meghan au vorbit despre rasism, sănătatea mintală, mass-media sau relaţia cu familia regală.
  • Premierul Boris Johnson a refuzat să comenteze ceva despre afirmaţiile făcute de Meghan Markle.
3995 afișări
Imaginea articolului Întâlniri de urgenţă la Palatul Buckingham după interviul cu Harry şi Meghan Markle. Reacţia lui Boris Johnson

Foto: Profimedia

Întâlniril de criză care implică membrii regali seniori au avut loc după dufuzarea interviului acordat de Harry şi Meghan Markle pentru Oprah Winfrey, relatează BBC.
 
Corespondentul BBC de la Casa Regală, Daniela Relph, a spus că ”Palatul Buckingham nu doreşte să se grăbească ca să spună ceva despre afirmaţiile făcute de prinţul Harry şi Meghan.”
 
În interviu, prinţul Harry şi Meghan au vorbit despre rasism, sănătatea mintală, mass-media sau relaţia cu familia regală.
 
Purtătorul de cuvânt al preşedintelui american Joe Biden a spus că va lăuda pe oricine care are curajul să vorbească despre sănătatea mintală.
 
Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, i-a descris pe prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, şi pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, drept „cetăţeni liberi” care „şi-au împărtăşit propria poveste şi propriile lor lupte”.
 
Interviul de două ore a fost difuzat duminică de CBS în SUA şi luni seară în Marea Britanie.
 
Meghan a mai spus că i s-a părut atât de dificilă viaţa regală, încât uneori „nu a mai vrut să fie în viaţă” şi, când a cerut ajutor din partea familie regale nu l-a primit. ”Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru «instituţie».”
 
Premierul Boris Johnson a refuzat să comenteze ceva despre afirmaţiile făcute de Meghan Markle, dar a spus că „a avut întotdeauna cea mai mare admiraţie pentru regină şi rolul unificator pe care îl joacă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici