Kevin Hart recunoaşte că i-a fost greu să îşi salveze căsnicia după episodul infidelităţii

  • Actorul Kevin Hart a recunosut că i-a fost greu să depăşească scandalul infidelităţii din 2017
  • ,,Îmi datorezi ca lucrurile să fie bine!" i-a spus soţia lui, Eniko
  • Soţii Hart sunt în prezent cei mai fericiţi, aşteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil
948 afișări

Dacă te-ai confruntat vreodată cu problema infidelităţii, un cunoscut actor şi comediat îţi spune cum a trecut peste această situaţie şi a reuşit să îşi ţină soţia lângă el. Kevin Hart ţi-a dezvăluit secretul într-un podcast.

Soţia l-a iertat însă doar cu condiţia ca lucurile dintre ei să fie bine. Într-un filmuleţ postat recent pe Instagram, soţii Hart, ironizează o ceartă de cuplu. Tu i-ai văzut?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici