VIDEO  Liderul formaţiei Megadeth denunţă, în timpul unui concert, purtarea măştii de protecţie. „Ce se întâmplă acum este tiranie”

  • Liderul formaţiei Megadeth, Dave Mustain, a criticat, în timpul unui concert la Camden, obligativitatea purtării măştii de protecţie.
  • De asemenea, acesta a afirmat că SUA asistă la „tirania” din şcoli şi din sistemul medical.
3319 afișări
Imaginea articolului Liderul formaţiei Megadeth denunţă, în timpul unui concert, purtarea măştii de protecţie. „Ce se întâmplă acum este tiranie”

Sursă FOTO: Hepta

„Vreau să vă spun cât este de minunat. Priviţi în jurul vostru! Priviţi în dreapta, în stânga voastră şi observaţi cât de minunat este. Suntem cu toţii împreună aici. Nu suntem în nişte afurisiţi de saci. Nu ne temen şi nu ţipăm la oameni: << Unde ţi-e masca? >>”, a spus liderul trupei Megadeth.

De asemenea, acesta a catalogat ceea ce se întâmplă în SUA drept „tiranie”.

„Asculaţi, începe cu această senzaţie că ne simţim bine acum. Suntem împreună şi suntem încrezători că mai mulţi suntem mai puternici. Ne credem invincibili. Că oamenii nu ne pot opri. Ce se întâmplă acum este tiranie. Verificaţi când ajungeţi acasă. Iar tirania nu este doar la guvern, este în şcoli, în domeniul medical. Avem puterea, ami ales noi, fanii heavy metal să schimbăm lucrurile”, a mai spus Dave Mustaine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici