Lovitură pentru fanii Game Of Thrones. HBO anulează un prequel după ce a cheltuit 30 de milioane de dolari pe episodul pilot

  • Gigantul american HBO a anulat povestea anterioară celebrei serii Game Of Thrones.
  • Game Of Thrones a fost una dintre cele mai urmărite seriale din istoria televiziunii, cu peste 10 milioane de telespectatori per episod, în ultimele două serii.
1372 afișări
Imaginea articolului Lovitură pentru fanii Game Of Thrones. HBO anulează un prequel după ce a cheltuit 30 de milioane de dolari pe episodul pilot
Pentru fanii înrăiţi ai Game of Thrones, sărbătorile de iarnă nu vor fi extraordinare. HBO a anunţat că a sistat filmările la ceea ce se voia povestea anterioară evenimentelor din seria GOT.
 
Blood Moon, aşa cum se numea această nouă poveste din universul Game of Thrones, a fost anulată. Doar episodul pilot i-a costat pe cei de la HBO peste 30 de milioane de dolari. Rolul principal trebuia să fie jucat de Naomi Watts, iar acţiunea trebuia să se întâmple cu 1.000 de ani înainte de cea din Game Of Thrones.
 
Însă sunt şi veşti bune pentru fanii GOT. Blood Moon s-a anulat, însă asta a făcut ca producţia House of the Dragon să avanseze.
 
Povestea Casei Targaryen va fi pe HBO şi HBO Max începând cu 2022. Evenimentele din acestă nouă poveste se vor petrece cu 200 de ani înaintea celor din Games of Thrones.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici