Machine Gun Kelly şi Megan Fox uimesc în prima apariţie pe covorul roşu după ce s-au logodit

  • Megan Fox şi Machine Gun Kelly au părut foarte îndrăgostiţi în timpul primei lor apariţii pe covorul roşu în calitate de cuplu logodit.
  • Cei doi au fost foarte zâmbitori în timp ce au pozat împreună la prezentarea de modă Dolce & Gabbana Men's F/W23 din Milano, Italia, în weekend.
2755 afișări
Imaginea articolului Machine Gun Kelly şi Megan Fox uimesc în prima apariţie pe covorul roşu după ce s-au logodit

Sursa foto: Instagram

MGK, care a cerut-o în căsătorie pe Fox la Ritz-Carlton din Puerto Rico la începutul acestei luni, a purtat un costum negru încrustat cu diamante şi un guler înalt asortat. Rockerul din "Bloody Valentine", în vârstă de 31 de ani, a completat look-ul cu cizme strălucitoare, mănuşi asortate, cercei argintii şi mai multe inele pentru buze, potrivit Pagesix.
 
Fox, în vârstă de 35 de ani, a arătat la fel de glam, întorcând capetele într-un ansamblu inspirat din lenjerie intimă, cu un body din dantelă, pantaloni din piele neagră cu detalii de dantelă şi o curea încrustată cu diamante, asortată cu logodnicul ei.
 
MGK, numele real: Colson Baker, a deschis mai târziu show-ul Dolce & Gabbana cu o reprezentaţie muzicală, înainte de a defila el însuşi pe podium într-un costum încrustat cu perle şi cu detalii cu pietre.
 
Ieşirea lor a avut loc la doar câteva zile după ce Fox şi MGK şi-au anunţat logodna prin intermediul reţelelor de socializare.
Ea a continuat: „Cumva, un an şi jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad şi am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată că este posibil, m-a cerut în căsătorie. Şi la fel ca în fiecare viaţă dinaintea acestei vieţi şi ca în fiecare viaţă care va urma, am spus da... şi apoi ne-am băut sângele unul altuia".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici